Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Black Bottle Riot
sluiten

Black Bottle Riot

Support: The Naked Sweat Drips

zaterdag 18 mei 2019 - 20:00u

Pop/Rock Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€5,00
€7,50
20:00u
Pop, Pop/Rock
Poppodium Volt - Kleine Zaal 16+

Dikke riffs, dubbele gitaarlijnen en een strakke ritmesectie maken van Black Bottle Riot een stomende rockmachine. Het enthousiasme en de chemie tussen de vier Nijmegenaren werkt aanstekelijk op jong en oud. Luister zelf en laat je overtuigen!

Black Bottle Riot is een Nijmeegse Rockband die dit jaar tien jaar bestaat. In de afgelopen jaren speelden zij op vele binnenlandse en buitenlandse podia. In Nederland stond Black Bottle Riot op festivals als Rockin’ Park, Zwarte Cross en Down The Rabbit Hole. Poppodia, festivals en blues-kroegen, Black Bottle Riot deed het allemaal. Live shows worden omschreven als, energiek, bezield, strak en ongepolijst. Ook speelde de band supports voor o.a. ZZ Top, Blackberry Smoke, Rival Sons en Black Stone Cherry.

In februari is het vierde album “Fire” uitgekomen. Black Bottle Riot klinkt op deze plaat als herboren. De muziek van Black Bottle Riot doet denken aan artiesten zoals: The Allman Brothers Band, Lynyrd Skynyrd en Tom Petty.

Foto: Mike Nicolaassen

SUPPORT ACT 1: THE NAKED SWEAT DRIPS
The Naked Sweat Drips combineert intense psychedelische klanken met aangrijpende teksten. Dit vijftal staat voor een stel brullende gitaren en bas, ultradynamisch drumwerk en treffende vocalen. Een live-ervaring in het straatje van David Bowie, Nick Cave & The Bad Seeds, Kyuss en Pink Floyd.

aan het zoeken...