Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
BFC Hiphop showcase #2
sluiten

BFC Hiphop showcase #2

vrijdag 18 maart 2022 - 21:00u

HipHop Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€12,50
€15,00
21:00u
Pop, HipHop
Poppodium Volt

The Breakfast Club knalt het nieuwe jaar in met een tweede showcase
Op vrijdag 18 maart met Fosa & Loopey (Yung Gods), Vlekkeloos, Hoagy en meer!

Na de seated editie in 2021 komt The Breakfast Club terug met een knalharde hiphop editie in 2022.
Hun tweede showcase event zal diverse nieuwe (lokale) talenten een podium bieden. Maar heeft natuurlijk ook ruimte voor twee waanzinnige headliners namelijk Fosa & Loopey (Yung Gods) en Vlekkeloos.

Yung Gods timmeren al jaren aan de weg en bereiken steeds een trap hoger op de Nederlandse hiphop ladder. Als onderdeel van SMIB werken zij vooral aan de muziek kant van het collectief. Met hun eigen herkenbare sound en waanzinnige samenwerkingen brengen ze inmiddels de tofste tracks uit. Fosa & Loopey zullen deze avond de samenstelling zijn van het collectief. Verwacht niks minder dan een harde hete avond.

Vlekkeloos kreeg nationale bekendheid met zijn 101 Barz sessie en deelname aan het radioprogramma funx-talent. Zijn faam werd nog groter door zijn EP, een arsenaal aan singles en een “No Hook” reeks. De Maastrichtenaar zet zijn eigen stijl neer met zijn herkenbare accent en mix van Colombiaanse en Spaanse woordkeuzes.

Hou het facebook event in de gaten voor alle bekendmakingen rondom deze show. En wees er snel bij want de tickets gaan al hard voor de bekendmaking. 

aan het zoeken...