Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Bevrijdingsfestival Limburg
sluiten

Bevrijdingsfestival Limburg

Sena Performers Clubtour

zondag 12 december 2021 - 18:00u

Indie/Alternative Pop
GRATIS
18:00u
Pop, Indie/Alternative
Poppodium Volt

Bevrijdingsfestival Limburg Sena Performers Clubtour brengt LAKSHMI, Elle Hollis en Coast Kids naar Poppodium Volt op zondag 12 december.

Ook in 2021 kon de Vrijheid helaas niet gevierd worden op 5 mei op de diverse Bevrijdingsfestivals in het land. Daarom koos de stichting in Limburg ervoor om een clubtour op te zetten samen met Sena Performers en Pop in Limburg. Zo trekken zij de komende periode naar de zes grotere poppodia van onze provincie en eindigen ze in Sittard tijdens deze tour. Tijdens iedere gratis show zijn er drie acts te zien in Sittard-Geleen kun je genieten van;

LAKSHMI

Artiest, zangeres, songwriter en theatermaker, LAKSHMI is dit allemaal. Haar muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige electronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt ze het pop-noir en weet haar eigen, soms duistere, wereld op een ijzersterke manier te vertalen op het podium. Zowel visueel als muzikaal creëert ze haar eigen universum waar je in meegetrokken wordt. Niet alleen als muzikant staat LAKSHMI bekend, ook als maker en iemand die haar mening laat horen. Mede hierdoor is ze door het blad Opzij in 2019 op plek zes gezet van de meest invloedrijke vrouwen in de Cultuur.

Elle Hollis

Een avontuurlijke zangeres, tekstschrijver en componist uit Nederland. Haar geluid is het best te omschrijven als elektonische popmuziek, gekenmerkt door haar warme stem, heldere teksten en sfeervolle klanken. Haar inspiratie haalt ze uit verhalen van mensen, vrienden en films. Tijdens haar tweede jaar op de universiteit, groeide het verlangen naar avontuur. Ze ging op reis naar Stockholm, New York en Los Angeles. Hier leerde ze alles over de muziekindustrie en was ze continue bezig met pop. Haar doel is om muziek te maken die zo veelzijdig is dat mensen erop kunnen dansen en geraakt worden door de teksten op een dieper niveau.

Coast Kids

De twee muzikanten Ruben Sieben en Koen Hermans, bekend van 37 Degrees vormen samen met Marlon Spaan de nieuwe act Coast Kids. De band begint inmiddels vorm te krijgen kwa geluid en af en toe spelen ze al een paar optredens. Maar op 12 december in Poppodium Volt ben jij de eerste die de nieuwe act kan aanschouwen in de volledige vorm! Erg spannend dus voor de act zelf maar we hebben alle vertrouwen in een heerlijke Limburgse show.

Deze show is onderdeel van Sena Performers Clubtour door Bevrijdingsfestival Limburg, de gratis tickets zijn via ons te koop, in verband met registratie dien je ze dus wel “te kopen” maar je rekent 0 euro af. Koop ze dus zeker nu alvast, want we hopen deze show te kunnen doen in een volle Poppodium Volt.

aan het zoeken...