Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Alazka Geannuleerd
sluiten
Alazka

Alazka

donderdag 26 maart 2020 - 20:00u

Pop/Rock Pop
Geannuleerd

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€18,00
€20,00
20:00u
Pop, Pop/Rock
Poppodium Volt - Grote Zaal

(Burning Down) Alazka is terug! En ze nemen hun vrienden mee!

T/m 1 Juni zullen er geen evenementen plaatsvinden in Poppodium Volt, voor meer informatie https://bit.ly/2U2bLYK

De band heeft ons laten weten de gehele tour de cancellen, tickets zullen spoedig worden terugbetaald.
“Keep your heads up, we are in this together. We’ll grind through” laat de band weten.

 

De band die inmiddels door het leven gaat als Alazka is eindelijk terug. Stevige emotionele heavy rock muziek noemen de vier leden het zelf. De band uit Recklinghausen (DE) debuteerde al in maart 2015 met een geweldige EP “Values & Virtues” en speelde op de grootste Europese festivals en stonden in het voorprogramma van onder andere Being As An Ocean.

Inmiddels staat de band op eigen benen, SharpTone Records in samenwerking met Arising Empire tekende band voor hun debuutplaat “Phoenix” en brachten de plaat wereldwijd uit. Het gaat hard met het viertal en nu komen ze naar Poppodium Volt met hun vrienden van Kingdom of Giants, Rarity en Resolve!

Kingdom of Giants

Al sinds 2011 touren de heren van Kingdom of Giants de wereld over. Het zestal weet elke plaat opnieuw te verrassen, elke show weer spelen ze vol energie en komen er snel veel fans bij. Inmiddels hebben ze al flink wat tours mogen meemaken en zijn ze een zeer graag geziene gast op de metal(core) festivals.

Rarity

Deze zomer kwam de langverwachte langspeler van Rarity eindelijk online. “The Longest Lonesome” raakte meteen de juiste snaren en al snel zag de band hun luistercijfers omhoog schieten. De plaat gaf ze een terechte spot in deze tour, waar ze live de nieuwe tracks zullen brengen. Zowel snoeihard als akoestisch komt de band tot hun recht, erg bijzondere combinatie.

Resolve

Zichtbaar sinds 2017 maar direct in de spotlights. “The new kids on the block” van deze tour, maar de Franse boys hebben hun metalhart op de juiste plek zitten. De EP “Reverie” uit 2017 knalde meteen de Franse top 5 metalcharts in en sindsdien is het niet meer rustig geworden. De drie werken hard om uit te groeien tot een van meest geliefde metalacts in Frankrijk (en daarbuiten).

aan het zoeken...