Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
High Voltage by Dutch Pro Wrestling
sluiten

High Voltage by Dutch Pro Wrestling

zondag 18 september 2022 - 15:00u

Evenementen Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€15,00
€17,50
15:00u
Pop, Evenementen
Poppodium Volt

Poppodium Volt en Dutch Pro Wrestling presenteren… HIGH VOLTAGE!
Op zondag 18 september aanstaande zullen de worstelgladiatoren van Dutch Pro Wrestling hun opwachting maken in Poppodium Volt! Worstelevenementen van Dutch Pro Wrestling staan garant voor een spannende combinatie van spektakel, humor, intriges en het betere gooi en smijt werk. Dit allemaal zorgt voor een show gevuld met entertainment voor jong en oud!
Worstelaars uit binnen- en buitenland zullen 18 september aanwezig zijn om Poppodium Volt op zijn grondvesten te laten schudden! Wat te denken van voormalig Utopia inwoner Emil Sitoci! En uiteraard, zal de 130 kilo zwaarwegende Nederlandse Kampioen Mark Kodiak, met zijn gevreesde finisher The Grizzly Bomb, niet ontbreken.
Ook het kleurrijke en flamboyante tag team bestaande uit de broers Bas en Mot van Kunder zullen aanwezig zijn! Deze lokale helden – samen bekend onder de teamnaam Long & Thick – behoren al meer dan 20 jaar tot de top van de Europese team-worstelen wereld, en hebben meerdere titels in binnen- en buitenland op hun naam staan.
Ook de gespierde krachtpatser Trouble Maker en het grote talent binnen het worstelen, “The Rockstar” Axl Star zullen aanwezig zijn!
De actie van de worstelaars wordt omlijst door de klanken van Mt. Atlas. De band die in 2019 nog de openingsact was van Pinkpop. Mt. Atlas zijn met hun combinatie van post-punk, vuigheid en podium acrobatiek een perfecte aanvulling het spektakel wat we van Dutch Pro Wrestling kunnen verwachten tijdens High Voltage!
Mt. Atlas, die zelf ook grote worstelfans zijn, zullen alles uit de kast trekken voor deze speciale show en zullen het publiek vermaken met hun reputatie bestaande uit herkenbare nummers, historische meezingers en hun eigen nummers!
De combinatie van Poppodium Volt, Mt. Atlas en Dutch Pro Wrestling zullen bij de aanwezige fans binnenkomen als een Superkick! Dus bereid je voor op een spectaculaire show bestaande uit muziek en worstelen en bestel je kaarten vandaag nog!
aan het zoeken...