Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Pro Wrestling Showdown
sluiten

Pro Wrestling Showdown

zondag 18 september 2022 - 15:00u

Evenementen Pop
€15,00
€17,50
15:00u
Pop, Evenementen
Poppodium Volt

Eindelijk keert Pro Wrestling Showdown terug naar Sittard-Geleen. Op zondag 18 september staan diverse titelhouders in de ring van het poppodium.

Ieder jaar keert PWS wel terug naar Poppodium Volt maar de afgelopen periode was deze sport onmogelijk om uit te voeren in het podium. Daarom zijn we extra gelukkig dat we nu mogen aankondigen dat dit speciale evenement weer terug kan keren. De line-up zal zoals altijd pas later worden bekend gemaakt maar op alvast een tipje van de sluier op de lichten. Deze middag staan onder andere Kenzo Richards (PWS World Champion), Mot van Kunder (Goldmember Champion) uit Kunrade en Hugo Bloom & Brad Tannen (Tag-Team Champions) uit de UK sowieso in de ring!

Mt. Atlas mocht eerder Pinkpop openen met hun combinatie van post-punk, vuigheid en podium acrobatiek. De plaag van de afgelopen tijd heeft ook Mt. Atlas geraakt maar onder de vleugels van zanger Sven Vek zijn we veilig. Voor deze speciale show hebben ze alles uit de kast getrokken om hun twee grote liefdes te combineren: muziek en pro-wrestling. Verwacht herkenbare tunes voor alle marks, historische meezingers en eigen nummers die binnen komen als een superkick. Are u ready?

aan het zoeken...