Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Beachdog
sluiten

Beachdog

zondag 10 april 2022 - 20:30u

Indie/Alternative Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€10,00
€12,50
20:30u
Pop, Indie/Alternative
Poppodium Volt

Beachdog, de Nieuwe Harde Band van Nederland, naar Sittard-Geleen!
Op zondag 10 april knalt de nieuwe band van David achter de Molen (John Coffey) de deuren open in Limburg.

 

Terwijl de wereld in de fik stond lag het nieuwe project van David achter de Molen op de plank te rijpen tot de tijd rijp was. De Nieuwe Harde Band van Nederland maakt harde rock met genoeg toegankelijke songs voor een groot publiek. Een publiek dat het gemist heeft om in bezwete zaaltjes met vrienden een vuist omhoog te steken en los te gaan.

Na 10 jaar John Coffey kan dit jongensboek ten einde, vele shows over de hele wereld was een droom die realiteit werd. Na een break waarin David podcasts ontdekte, even proefde aan het dj-schap bij 3FM  kroop het muziekbloed toch weer waar het niet gaan kon. Na drie jaar “stilte” vond hij Ruben Lisman, een van de meest getalenteerde gitaristen in Nederland, en schreven samen een jaar lang de allerbeste songs. Met onze eigen Vincent op bass, Mex achter de drums staan dit viertal klaar om Nederland kapot te spelen.

Vier shows staan er dit jaar nog op de planning, na hun exclusieve try-out is dit de eerste stap in de richting naar meer! Voor een tientje ben je er al bij, want deze show is natuurlijk voor iedereen die het zo gemist heeft!

aan het zoeken...