Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Poppodium Volt

Sinds 1 februari 2018 heeft ook Poppodium Volt aansluiting gekregen bij De Domijnen. De cultuurorganisatie van de gemeente Sittard-Geleen wordt daarmee nog completer en beantwoordt daarmee aan de eerder geformuleerde uitgangspunten.

Programmering

In Volt worden tal van muziekgenres geprogrammeerd; van heavy metal, pop/rock over electronic dance music tot jazz en funk. Muziekliefhebbers in de regio kunnen volop aan hun trekken komen. Ook heeft Volt vaste club en dance avonden. Met zijn centrale ligging in de Euregio zie je ook een breed aanbod uit Belgie en Duitsland. Volt is daarmee een echte thuishaven voor artiesten en muziekliefhebbers.

Centrum voor muzikanten

Het poppodium huisvest een productie- en oefenlokaal voor muzikanten. Een doe- en leercentrum. Het versterken van de regionale popcultuur is een belangrijk uitgangspunt. Kortom: een voedingsbodem voor talent.

(E)-Tickets en betaling

In de POP agenda, zie je wat er te doen is bij Poppodium Volt. Als je via de website van De Domijnen een kaartje koopt voor het poppodium, dan wordt je doorverwezen naar de online betaalomgeving van het poppodium. Daar log je in met je bestaande Get-A-Ticket account. Heb je nog geen account? Dan kun je deze gemakkelijk aanmaken.

Op de website van Poppodium Volt vind je ook meer informatie over de huisregels of de veelgestelde vragen iets verder naar beneden op dezelfde pagina.

aan het zoeken...