Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Podium Online

publicatiedatum:
donderdag 30 april

Theater vanuit je luie stoel #thuis

 

We kunnen voorlopig nog niet naar het theater dus brengen we het theater bij jou thuis met deze tips.

De Domijnen


Gezien de huidige situatie is het niet mogelijk het Open Podium fysiek door te laten gaan zoals jullie gewend zijn. Daarom hebben we besloten een digitale editie van het Open Podium te maken, zodat er toch een (digitaal) podium is waar onze lokale en regionale talenten kunnen stralen en jullie kunnen genieten van hun optredens. Bekijk hier de uitzendingen van 27 april en 21 mei 2020.

Toneelgroep Maastricht


Brengt Brieven uit Genua exclusief voor jou. Er zijn per avond 200 virtuele stoelen beschikbaar voor Brieven uit Genua, de toneelvoorstelling naar het boek van Ilja Leonard Pfeijffer. Reserveren kan via de speellijst. Op de dag van de voorstelling worden de instructies en de inlogcode via mail toegestuurd. Deelname is gratis. De voorstellingenreeks is vanwege groot succes nu weer verlengd. Er zijn kaarten beschikbaar voor woensdag 3 juni, 10 juni, 17 juni en 24 juni om 20.00 uur.

 

Het Laagland


Brengt theater waar je van groeit op afstand, maar toch voelbaar.
Laagland Thuis-Theater, Laagland on demand: theater wanneer jij er zin in hebt. Er is keus genoeg o.a.: Expeditie Peter Pan – Gewoon Held  – Het Oneindige Verhaal  – Joris & De Drakentemmers  – Bezoek voor Beer  – De Kleine Cowboy  – Wim is weg  – Oscar’s Hoofd – Ronja de roversdochter.

 

Kwebbel en Sjnebbel


Sittard’s onvolprezen komisch duo komt nu natuurlijk ook de deur niet uit. Maar Achter de Geraniums geven Sjef Schurgers en Cyrille Niël als Kwebbel en Sjnebbel elke vrijdagavond tot en met 29 mei om 19.00 uur hun kijk op week.

 

De Graaf & Cornelissen

Producent De Graaf & Cornelissen zet tot 1 juni elke maandag vanaf 20.30 uur een volledige registratie van één van hun musicals online op hun Youtube kanaal Vanaf maandag 25 mei 20.30 is de musical Zangeres zonder naam te zien.
Een musical tussen kunst en kitsch over de legendarische Mary Servaes, alias De Zangeres zonder Naam. Met alle grote hits zoals: Mexico, Ach Vaderlief, Dit is mijn leven, Nicosia en ’t Was aan de Costa del Sol.
In de rol van Mary Servaes zie je Ellen Pieters en verder met  o.a. Sabine BeensEric Beekes, Job Bovelander en Jasper Kerkhof.
Een aantal castleden zal maandagavond aanwezig zijn tijdens de live chat voor al je vragen!

 

Opera Zuid


Opera Zuid zet enkele van zijn opera’s online, te beginnen met Fantasio van Jacques Offenbach die in Schouwburg De Domijnen vorig jaar te zien was. Daarna verschijnt elke maand weer een nieuwe opera online. Vanaf 15 mei is dat de opera KÁT’A KABANOVÁ  van Leoš Janáček.


💡
TIP: Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ons groeiende digitale aanbod? Meld je dan aan voor De Domijnen nieuwsbrief.
eerdere berichten
aan het zoeken...