Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Podium Online

publicatiedatum:
maandag 8 juni

Theater vanuit je luie stoel #thuis

 

We kunnen voorlopig nog niet naar het theater dus brengen we het theater bij jou thuis met deze tips.

De Domijnen


Gezien de huidige situatie is het niet mogelijk het Open Podium fysiek door te laten gaan zoals jullie gewend zijn. Daarom hebben we besloten een digitale editie van het Open Podium te maken, zodat er toch een (digitaal) podium is waar onze lokale en regionale talenten kunnen stralen en jullie kunnen genieten van hun optredens. Klik op de datum om de desbetreffende editie te zien: 27 april, 21 mei en 21 juni 2020.

Toneelgroep Maastricht


Brengt Brieven uit Genua exclusief voor jou. Er zijn per avond 200 virtuele stoelen beschikbaar voor Brieven uit Genua, de toneelvoorstelling naar het boek van Ilja Leonard Pfeijffer. Reserveren kan via de speellijst. Op de dag van de voorstelling worden de instructies en de inlogcode via mail toegestuurd. Deelname is gratis. De voorstellingenreeks is vanwege groot succes nu weer verlengd. Er zijn kaarten beschikbaar voor woensdag 24 juni om 20.00 uur.

 

Het Laagland


Brengt theater waar je van groeit op afstand, maar toch voelbaar.
Laagland Thuis-Theater, Laagland on demand: theater wanneer jij er zin in hebt. Er is keus genoeg o.a.: Expeditie Peter Pan – Gewoon Held  – Het Oneindige Verhaal  – Joris & De Drakentemmers  – Bezoek voor Beer  – De Kleine Cowboy  – Wim is weg  – Oscar’s Hoofd – Ronja de roversdochter.

 

Het Nationale Ballet


Het Nationale Ballet streamt enkele prachtige voorstellingen die zij afgelopen jaren brachten. Een unieke kans om een aantal hoogtepunten voor het eerst te zien of opnieuw te beleven. Elke voorstelling blijft één week online staan.
Vanaf zaterdag 20 juni 19.00 uur zie je THE PROMETHEUS PROJECT

 

Opera Zuid


Opera Zuid zet enkele van zijn opera’s online. Van 15 mei tot 24 juni is dat de opera KÁT’A KABANOVÁ van Leoš Janáček. Vanaf 7 juni is Barbe Bleue van Jacques Offenbach te zien.


?
TIP: Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ons groeiende digitale aanbod? Meld je dan aan voor De Domijnen nieuwsbrief.
eerdere berichten
aan het zoeken...