Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Open Podium ONLINE tweede editie 21 mei 2020

publicatiedatum:
donderdag 21 mei

Opzet

Een fysieke versie van Open Podium zit er voorlopig niet in. Vandaar dat De Domijnen gestart is met een online Open Podium. Met in elke editie vijf deelnemers die hun act presenteren in een filmpje van 1 à 2 minuten.
Pianist Rob Mennen presenteert de Online versie van Open Podium. Open Podium Online is te zien op onze website en social media. De Domijnenjury kiest elke editie een winnaar die een plek op het podium krijgt tijdens de Special Edition van Open Podium in Schouwburg De Domijnen.

In de tweede editie van Podium Online traden op: Floor Bosman – Váso van Mierlo – Uplift – ML2  – Moniasports.
De presentatie was deze keer vanuit Geleen. Klik hier om de optredens te zien en zie wie gewonnen heeft.

Heb je de eerste uitzending gemist? Klik dan hier om de aflevering alsnog te bekijken.

Oproep voor komenden edities

Ben jij een ster (in de dop)? Ben jij een singer-songwriter, muzikant, danser, goochelaar, cabaretier, dichter, kunstenaar, entertainer of heb je ander talent? Heb jij een beetje of juist helemaal geen ervaring met optreden? Wil je weten hoe het voelt om in de spotlight te staan? Waag dan die sprong in het diepe en test jouw act voor het digitale publiek.

Durf je het aan? Geef je dan nu op voor het Open Podium Online bij De Domijnen en mail naar openpodium@dedomijnen.nl. Bij de editie van Open Podium Online sta je (nog) niet fysiek op het podium maar bieden wij een digitaal platform om jou te laten stralen.

 

eerdere berichten
aan het zoeken...