Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Koop nu je kerstkaartjes! En maak kans op leuke prijzen.

publicatiedatum:
vrijdag 16 november

Feest mee!

Wil jij jezelf of iemand anders extra verwennen rond de feestdagen? Doe dan mee met onze spetterende prijzen tombola. Koop tussen 15 november en 15 december kaartjes voor voorstellingen tussen 15 december en 30 december óf koop je de Podiumcadeaukaart van De Domijnen. Dan maak je kans op mooie prijzen.

Verrassende voorstellingen rond de feestdagen
Als de drukke feestdagen-tijd er weer aankomt, draaien veel mensen overuren. Kerstdiners, cadeautjes, koopavonden. Zo zoeft die gezellige tijd aan je voorbij. Gun jezelf een moment om te genieten door een sfeervolle theatervoorstelling te bezoeken. Toepasselijke muziek van philharmonie zuidnederland, Suzan Seegers en Wilma Bierens & Sef Thissen. Zin in een kerstshow met internationale allure? Laat je onderdompelen in kerstsfeer door Mr. en Mrs. Rock en Roll: René Shuman en Angel-Eye. Je kinderen neem je mee naar De Efteling musical De Sprookjessprokkelaar of naar het heerlijke ballet De Notenkraker.

Het ideale cadeau: PodiumCadeauKaart De Domijnen
Deze prachtige voorstellingen kun je natuurlijk ook cadeau doen, net als de activiteiten van het filmhuis en Poppodium Volt. Nog leuker is het als de ontvanger zelf mag kiezen. Ga dan voor de PodiumCadeauKaart van De Domijnen. Je bepaalt zelf het bedrag. De kaart is online te bestellen en verkrijgbaar bij de kassa’s van de schouwburg, het filmhuis of Poppodium Volt.

Speciale December-actie

Koop je tussen 15 en 30 december kaartjes voor voorstellingen tussen 15 en 30 december of de PodiumCadeauKaart van De Domijnen? Dan maak je kans op onderstaande leuke prijzen.

5 x 4 personen VIP-pakket Winter Efteling a € 85,– per pakket (4 pers.)

10 x Podiumcadeaukaart met tegoed van € 25,–

10 x gesigneerde CD van René Shuman & Angel-Eye

2 x 2 kaartjes – Medammecour (16 januari)

2 x 2 kaartjes – Harrie Jekkers en Klein Orkest (25 januari)

2 x 2 kaartjes – Arjen Lubach (8 februari)

Je gekochte kaartje(s) is/zijn deelnameticket. Winnaars worden bekend gemaakt in de eerste week van januari (via email).

eerdere berichten
aan het zoeken...