Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

IFFR 2021 bij jou in de buurt

publicatiedatum:
vrijdag 21 mei

Zoals eerder aangekondigd in de Volkskrantbijlage zou de juni editie van IFFR door het hele land te zien zijn, waaronder ook bij filmhuis De Domijnen. Helaas is het door de huidige maatregelen rondom het coronavirus niet mogelijk om deze fysieke IFFR voorstellingen te vertonen in ons filmhuis. IFFR juni 2021 is wel online bij te wonen en fysiek in Rotterdam onder strikte voorwaarden, waarover hieronder meer informatie.

IFFR 2021 online
Van 2 tot en met 5 juni vindt het slotstuk van de 50e editie van IFFR plaats. Tijdens het International Film Festival Rotterdam zal er een uitgebreid programma te zien zijn met een groot aantal wereldpremières, IFFR classics en 50th specials. Ook zijn er dit jaar meerdere IFFR Big Talks online te volgen. Neem een kijkje op de website van IFFR voor het volledige programma.

IFFR Volkskrantdag 2021 online
Vaste prik op de laatste zondag van IFFR: de Volkskrantdag. Een dwarsdoorsnede van het mooiste dat IFFR te bieden heeft. Tijdens deze 50ste editie kijk je op zondag 6 juni drie festivalfavorieten online: Quo Vadis, Aida?, El Perro Que No Calla en A Song For You. Voor tickets en meer informatie over het IFFR-programma en de Volkskrantdag kun je terecht op IFFR.com. Voor het laatste nieuws rondom IFFR kun je op de hoogte blijven via Facebook, Twitter en Instagram.

eerdere berichten
aan het zoeken...