Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Afhandeling kaarten en nieuwe theaterseizoen

publicatiedatum:
donderdag 4 juni

Via een mailing hebben we onze theaterbezoekers geïnformeerd over de afhandeling van de kaarten van de geannuleerde voorstellingen of concerten. Waarbij we nog even geduld hebben gevraagd want we zijn nog druk bezig om de voorstellingen en concerten in te halen of een alternatief te zoeken.

Afhandeling
Je krijgt sowieso de keuze om je ticket te behouden bij een verplaatste voorstelling.
Daarnaast kun je de waarde van je kaarten omzetten in een digitale voucher of het bedrag doneren. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om restitutie aan te vragen.
In de komende weken zullen we iedereen persoonlijk en per voorstelling en concert informeren. Waarschijnlijk kunnen we dan ook meer vertellen over het komende theaterseizoen.

Nieuw theaterseizoen
Naast de afhandeling zijn we samen met collega’s, gezelschappen, artiesten en musici aan het kijken op welke manier voorstellingen en concerten kunnen plaatsvinden in Schouwburg De Domijnen. Allereerst zullen we aanpassingen doen in het gebouw zodat de veiligheid van jou als bezoeker en die van iedereen voor en achter de schermen is gewaarborgd.
Onze inspanningen zijn erop gericht om vanaf 1 september een aangepast doch toegespitst theaterprogramma voor Sittard-Geleen te kunnen bieden.

We houden je op de hoogte en verheugen ons nu al je weer te kunnen begroeten in Schouwburg De Domijnen.

NB
Heb je deze mailing niet ontvangen? Dan kan het zijn dat je in je account aangegeven hebt geen adhoc mailings te willen ontvangen. Dat kun je natuurlijk altijd aanpassen.

eerdere berichten
aan het zoeken...