Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Schouwburg De Domijnen

!! Extra informatie i.v.m. Corona virus maatregelen: alle locaties van De Domijnen zijn vanaf zaterdag 14 maart 2020 t/m 28 april 2020 gesloten. Wij blijven tijdens de reguliere openingstijden telefonisch bereikbaar maar vragen om begrip wanneer u iets langer moet wachten dan gebruikelijk. Zie ook: Update i.v.m. corona virus

Podium De Domijnen presenteert een uitgebreide selectie voorstellingen, concerten en films. Wil je weten welke theatervoorstellingen er in de schouwburg spelen? Bezoek dan de theateragenda.

Openingstijden

De Uitbalie kassa is geopend van:
dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en één uur voorafgaand aan de voorstelling.

Bereikbaarheid en parkeren

Wil je een voorstelling in de Schouwburg bezoeken? Op deze pagina vind je gedetailleerde informatie over de bereikbaarheid te voet, met het openbaar vervoer, met de (brom)fiets, of met de auto.

Fysieke beperking

De Schouwburg is in zijn geheel toegankelijk voor mensen met een beperking. Voor rolstoelgebruikers zijn speciale plaatsen in de zaal beschikbaar. Je wordt verzocht deze tijdig telefonisch te reserveren en aan te geven met welke soort/maat rolstoel je komt. Rolstoelplekken kunnen niet online gereserveerd worden.

Meer informatie
Kijk voor meer praktische informatie over je theaterbezoek onder Theaterinfo.

< Overzicht van alle De Domijnen locaties

Mgr. Claessensstraat 2
6131 AJ SittardDe ingang van de Schouwburg voor artiesten en leveranciers is uitsluitend op afspraak bereikbaar via de openbare parkeerplaats aan de Mgr. Claessensstraat (tussen huisnummer 12 en 18)

Sluitingsdagen:
Nieuwjaarsdag
Carnaval
1e Kerstdag
Google Maps
aan het zoeken...