Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Films kijken in Sittard

Lekker een middagje of avondje naar de film? Ben je op zoek naar de beste filmhuis films of nieuwe films voor kinderen? Kijk dan eens naar het aanbod van Filmhuis De Domijnen in Sittard. Dit filmhuis bevindt zich in Ligne en is voortgekomen uit Filmhuis Het Domein.

Filmaanbod

Het filmhuis biedt bewust ook ander aanbod dan een bioscoop. Zo vind je hier bijvoorbeeld documentaires, art house films en bijzondere animatie. Maar ook Nederlandse films en speelfilms die ook in de bioscoop draaien ontbreken niet.

Een overzicht van het hele programma vind je op deze website en in de filmladder.

films-kijken-bij-filmhuis-de-domijnen

Extra activiteiten

Naast filmvoorstellingen kun je hier ook terecht voor speciale activiteiten zoals lezingen, Q&A’s, een film met hapjes en drankjes of een leuke film op een bijzondere locatie. Maar ook de populaire filmcursussen van Jan Salden staan regelmatig op het programma.

Comfortabel films kijken

Het filmhuis beschikt over een grote (89 stoelen) en een kleine zaal (55 stoelen). Dankzij de nieuwste technologie heb je een voortreffelijke filmbeleving. De zalen zijn ruim opgezet en ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Meer informatie over het bezoeken van het filmhuis vind je op deze pagina. Voor en na de film kun je aan de bar in de foyer genieten van een uitgebreide keuze aan drankjes en versnaperingen. Parkeren is ook geen enkel probleem. Je auto of fiets kun je neerzetten onder Ligne. Dichterbij kan bijna niet!

Hoeveel kost een kaartje?

Het standaardtarief is € 9,00. Duurt de film langer dan twee en een half uur, dan kost een kaartje € 1,- meer. Is de film korter dan 1 uur? Dan gaat er een € 1,- van de normale prijs af, tenzij de film in combinatie met een extra activiteit plaatsvindt. Bekijk alle informatie over het bestellen van kaartjes.

Vrienden van het filmhuis

Vrienden van het filmhuis zitten er helemaal lekker bij. Ze krijgen niet alleen korting op films, maar ook speciale sneak previews. Ook ontvangen ze reductie bij andere onderdelen van De Domijnen. Zo wordt film kijken wel heel aantrekkelijk. Ook vriend worden? Hier vind je alle informatie.

aan het zoeken...