Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
 • MijnDomijn:
 • Tickets
 • Poppodium
 • Bibliotheek
 • Educatie
 • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
AFGELAST – Buitencinema – Captain Fantastic
sluiten

AFGELAST – Buitencinema – Captain Fantastic

Matt Ross

Viggo Mortensen, Kathryn Hahn

Komedie, drama

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

118 minuten
Komedie, drama

Afgelast…

Vanwege de voorspelde lage temperatuur hebben we besloten deze laatste editie van de Zomeravond Buitencinema 2019 te cancelen. Lees verder…

Dat doen we niet graag, maar we willen jou als bezoeker en filmliefhebber een leuke avond bezorgen. Kasteel Limbricht en wij als Filmhuis zijn van mening dat we je die leuke avond met een temperatuur van 9 graden niet kunnen bieden. Door overmacht. De focus zal met die temperatuur meer liggen op het warm blijven, dan op de beleving van een mooie filmavond. Hopelijk heb je daar begrip voor. 

Als je hier via onze website tickets hebt gekocht dan krijg je het geld teruggestort op de rekening waarmee je digitaal betaald hebt. Heb je een ticket gekocht aan onze balie? Neem dan even contact op met de Uitbalie van De Domijnen, let op: niet met het Filmhuis. Dat contact opnemen kan via uitbalie@dedomijnen.nl of op telefoonnummer 088 599 55 00.

Het verhaal van Captain Fantastic
In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben (Viggo Mortensen) zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen…

Niet alleen Mortensen maakt grote indruk, maar ook de kinderen zijn stuk voor stuk verbluffende acteurs. Matt Ross won de prijs voor Beste Regisseur in het programma ‘Un Certain Regard’ van het Filmfestival van Cannes.

Avond compleet
Maak je filmavond compleet door in te tekenen op het 3-gangen pre-film diner van Landgoed Kasteel Limbricht. Het diner wordt vanaf 18.00 uur geserveerd en kost € 24,50 (excl. drank). Het menu bij deze editie wordt binnenkort bekend gemaakt. Wil je gebruik maken van dit aanbod dan dien je zelf contact op te nemen met Landgoed Kasteel Limbricht. Bel met: 046 451 4444 of stuur een mailtje o.v.v. Captain Fantastic diner en het aantal personen naar info@kasteel-limbricht.nl

Handig om te weten
Planning van de avond
Inloop vanaf 20.15 uur. De film start om ca. 21.00 – 21.15 uur i.v.m. ondergaande zon. Er is een pauze en de film zal rond 23.30 uur afgelopen zijn. De bar van Landgoed Kasteel Limbricht is geopend tot circa 00.00 uur.

Eten en drinken
De entree voor deze avond is inclusief één gratis consumptie (gewoon bier, fris) bij binnenkomst. Landgoed Kasteel Limbricht verkoopt voorafgaand, tijdens en in de pauze van de film consumpties (drank en hapjes). Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Zitplaatsen
Landgoed Kasteel Limbricht voorziet in voldoende meubilair. Je hoeft dus zelf niets mee te nemen. Ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Je bent van harte welkom! Laat het wel even van tevoren weten aan Landgoed Kasteel Limbricht door een mailtje te sturen naar info@kasteel-limbricht.nl. Vermeld goed je naam en de juiste Buitencinema-avond (dus de filmnaam) in de e-mail.

Koud/warm
Zorg zelf voor extra bescherming als je denkt dat je het koud gaat krijgen. Zorg zelf voor verkoeling (handventilator…?) als je denkt dat je het warm gaat krijgen.

Bereikbaarheid
Buiten de poort van Landgoed Kasteel Limbricht zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig voor de auto. Je fiets kan op de binnenplaats gestald worden.

Slecht weer scenario
Bij slecht weer gaat het niet door. We zullen dat op de dag zelf uiterlijk twee uur voor aanvang bekend maken via onze social media kanalen en via e-mail. Daarom is het handig om je ticket hier te kopen, dan beschikken we over je e-mailadres en kunnen we je op tijd bereiken. Kaartjes blijven niet geldig en kunnen dus niet worden gebruikt voor een volgende editie. Je krijgt het betaalde bedrag teruggeboekt op je rekening. Voor info en vragen: 088 599 5500 (di t/m vr van 12.00 tot 17.00 uur).

Vrienden en Supporters van De Domijnen
Sorry ‘jongens’. Geen korting deze avond. De 8,50 euro die deze avond kost is voor ons wel een minimale grens. Voor die prijs zijn medewerkers van De Domijnen en van Landgoed Kasteel Limbricht vele uren in touw, moet een filmdistributeur betaald worden voor de film, en bieden we ook nog een gratis drankje aan. Waar doen we het van? Nou, het lukt. Maar zoals gezegd is 8,50 euro wel het minimale wat we nodig hebben. Hopelijk heb je daar begrip voor.

 • Grappig, eigenzinnig en hartverwarmend.
  de Volkskrant
 • Heerlijk verhaal. Fantastisch acteursensemble.
  Trouw
 • Grappige, tegendraadse film.
  VPRO Cinema
 • Gevoelig portret. Hartverwarmend.
  De Filmkrant
aan het zoeken...