Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
The Royal Opera London – Manon Lescaut
sluiten

The Royal Opera London – Manon Lescaut

Jonathan Kent

Jonas Kaufmann, Kristine Opolais

Opera
€ 22,00
Filmhuis de Domijnen - Kleine zaal
155 minuten
Opera
Engels (NL ondertiteld)

Lees voordat je tickets koopt onze corona-regels en veelgestelde vragen via de link hieronder.

Hoewel er geen echte uitvoeringen zijn in het Royal Opera House in Londen bieden we je met deze encore (uit 2014) toch de kans om opera op het hoogste niveau te beleven. De perfecte beeld- en geluidkwaliteit maken de passie en de emoties van de performances invoelbaar en plaatsen je ‘front row’ in de grote zaal van het Royal Opera House in hartje Londen.

Lees voordat je tickets koopt onze corona-regels en veelgestelde vragen.

Wanneer Manon de jonge student Des Grieux ontmoet, worden ze verliefd. Ze vluchten – maar wanneer de bejaarde Geronte Manon een leven van rijkdom en luxe aanbiedt, komt ze in de verleiding.

Jonathan Kent – Regisseur van Tosca van The Royal Opera – creëerde deze prachtige productie van Manon Lescaut in 2014. Het was de eerste productie van het stuk in 30 jaar door The Royal Opera. Kent vindt hedendaagse weerklank in het verhaal van een vrouw, die wordt verleid en misleid om tegen haar eigen belangen in te handelen en hier uiteindelijk een veel zwaardere vergelding voor krijgt dan ze verdient.

De ontwerpen van Paul Brown creëren een barre omgeving die boordevol maatschappelijke hypocrisie zit, waarin Manon gevangen wordt door degenen die haar zullen uitbuiten – en waaruit de enige ontsnapping de dood kan zijn.

The Royal Opera House bij De Domijnen
De kosten voor de Royal Opera House voorstellingen zijn € 22,- per persoon. Door de verscherpte coronamaatregelen kunnen we helaas geen hapje en drankje aanbieden. Ook in de zaal zijn deze niet meer toegestaan. U ontvangt van ons na afloop iets te eten en te drinken om mee naar huis te nemen. Deze filmvertoningen zijn integraal opgenomen uitvoeringen van de voorstellingen zoals die eerder live op de planken zijn gebracht in Londen.

De volgende opera- en balletuitvoeringen zijn als volgt:
Zondag 22 november – 14.30 uur | Opera Zuid – La Voix Humaine / L’Heure Espagnole
(LIVE-stream vanuit de thuisbasis van Opera Zuid aan het Malpertuisplein in Maastricht)
Donderdag 3 december – 19.30 uur | Macbeth
Donderdag 17 december – 19.30 uur | De Notenkraker

aan het zoeken...