Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
The Royal Opera House – Don Pasquale Geweest
sluiten

The Royal Opera House – Don Pasquale

Damiano Michieletto

Bryn Terfel, Olga Peretyatko

Opera
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

180 minuten
Opera

De Welshe bas-bariton Bryn Terfel, zeer geliefd bij The Royal Opera, voert de cast aan in deze nieuwe productie van Donizetti’s komedie over een huiselijk drama tussen twee generaties.

Het geestige verhaal over een man van middelbare leeftijd, Don Pasquale wiens vermeende jonge vrouw hem om haar vingers windt – met haar eigen romantische doel voor ogen – weet al eeuwenlang het publiek te vermaken en te verrassen. Niet in de laatste plaats dankzij de briljante muziek en de virtuoze vertolking door de vocalisten. Deze schitterende productie van Damiano Michieletto laat zien hoe eigentijds de karakters blijven, ook voor het huidige publiek, en hoe dit tijdloze verhaal altijd zal blijven ontroeren.

Coproductie met Opéra national de Paris en Teatro Massimo, Palermo Foto: Don Pasquale, Opéra national de Paris ©Vincent Pontet

The Royal Opera House at De Domijnen
Dit theaterseizoen zit je goed in ons Filmhuis voor opera en ballet van het hoogste niveau. Tot en met juni 2020 zie je met regelmaat op zondagmiddag om 14.30 uur hoogwaardige theaterproducties vanuit Londen. De perfecte beeld- en geluidkwaliteit maken de passie en de emoties van de performances invoelbaar en plaatsen je ‘front row’ in de grote zaal van het Royal Opera House in Londen.

De kosten voor de Royal Opera House voorstellingen zijn 24,50 per persoon. Dat is inclusief een drankje (koffie/thee/fris) en een versnapering in de pauze. Deze filmvertoningen zijn integraal opgenomen uitvoeringen van de theatervoorstellingen zoals die eerder die maand/week live op de planken zijn gebracht in Londen.

aan het zoeken...