Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
The Royal Opera House – Don Giovanni Geweest
sluiten

The Royal Opera House – Don Giovanni

Hartmut Haenchen

Erwin Schrott, Malin Byström

Opera
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

180 minuten
Opera
Engels

Intriges, jaloezie, humor, woede… en vergelding! Het nieuwe seizoen van het Royal Opera House begint met Mozarts meeslepende meesterwerk over de tijdloze verleider Don Giovanni; de talloze vrouwen die hij het hof maakt en de wraak die hem derhalve ten deel valt.

De opera heeft haar tijdloze roem verworven door de zeer gevarieerde portrettering van de complexe karakters, snelle actie en een samenspel van komische en ontroerende situaties.

Een internationale cast van zangers – zowel bekende als debuterend bij The Royal Opera – brengt onder leiding van dirigent Hartmut Haenchen de geweldige aria’s en ensembles van deze operafavoriet ten tonele. In coproductie met Israeli Opera, Gran Teatre del Liceu, Barcelona en Houston Grand Opera.

Foto: Productiefoto van Don Giovanni, The Royal Opera © 2018 ROH. Gefotografeerd door Bill Cooper.

The Royal Opera House at De Domijnen
Dit theaterseizoen zit je goed in ons Filmhuis voor opera en ballet van het hoogste niveau. Tot en met juni 2020 zie je met regelmaat op zondagmiddag om 14.30 uur hoogwaardige theaterproducties vanuit Londen. De perfecte beeld- en geluidkwaliteit maken de passie en de emoties van de performances invoelbaar en plaatsen je ‘front row’ in de grote zaal van het Royal Opera House in Londen.

De kosten voor de Royal Opera House voorstellingen zijn 24,50 per persoon. Dat is inclusief een drankje (koffie/thee/fris) en een versnapering in de pauze. Deze filmvertoningen zijn integraal opgenomen uitvoeringen van de theatervoorstellingen zoals die eerder die maand/week live op de planken zijn gebracht in Londen.

aan het zoeken...