Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
The Royal Ballet London – Giselle Geweest
sluiten

The Royal Ballet London – Giselle

Peter Wright

Marianela Nuñez, Vadim Muntagirov

Ballet
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

135 minuten
Ballet
Engels (NL ondertiteld)

Bij ons geldt een mondkapjesplicht. Via de link hieronder (coronaregels) lees je wat dat betekent.

Hoewel er geen echte uitvoeringen zijn in het Royal Opera House in Londen bieden we je met deze encore (uit 2016) toch de kans om ballet op het hoogste niveau te beleven. De perfecte beeld- en geluidkwaliteit maken de passie en de emoties van de performances invoelbaar en plaatsen je ‘front row’ in de grote zaal van het Royal Opera House in hartje Londen.

Lees voordat je tickets koopt onze corona-regels en veelgestelde vragen.

Peter Wrights productie van de klassieker van Marius Petipa, een van de grootste romantische balletten, is een verhaal over verraad, bovennatuurlijke krachten en liefde die verder gaat dan de dood. De rol van Giselle biedt de danseres veel technische, maar ook dramatische uitdagingen. Van de prille liefde van het personage tot het wegglijden in waanzin en haar laatste gebaar van vergeving vanuit het hiernamaals. De eerste akte van het ballet bestaat uit historische details en rustieke kleuren.

De tweede akte dompelt het publiek onder in een griezelig, maanverlicht bos in de greep van de etherische Wilis. De combinatie van een gedenkwaardig verhaal en prachtige choreografie, maakt van Giselle de perfecte voorstelling om het klassieke ballet te ontdekken.

The Royal Opera House bij De Domijnen
De kosten voor de Royal Opera House voorstellingen zijn € 22,- per persoon. Door de verscherpte coronamaatregelen kunnen we helaas geen hapje en drankje aanbieden. Ook in de zaal zijn deze niet meer toegestaan. U ontvangt van ons na afloop iets te eten en te drinken om mee naar huis te nemen. Deze filmvertoningen zijn integraal opgenomen uitvoeringen van de voorstellingen zoals die eerder live op de planken zijn gebracht in Londen.

De volgende opera- en balletuitvoeringen zijn als volgt:
Donderdag 5 november – 19.30 uur | Manon Lescaut
Zondag 22 november – 14.30 uur | Opera Zuid – La Voix Humaine / L’Heure Espagnole
(LIVE-stream vanuit de thuisbasis van Opera Zuid aan het Malpertuisplein in Maastricht)
Donderdag 3 december – 19.30 uur | Macbeth
Donderdag 17 december – 19.30 uur | De Notenkraker

aan het zoeken...