Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
The Royal Ballet London – De Notenkraker
sluiten

The Royal Ballet London – De Notenkraker

Peter Wright

Francesca Hayward, Federico Bonelli

Ballet
€ 22,00
Filmhuis de Domijnen - Grote zaal
150 minuten
Ballet
Engels (NL ondertiteld)

Lees voordat je tickets koopt onze corona-regels en veelgestelde vragen via de link hieronder.

Hoewel er geen echte uitvoeringen zijn in het Royal Opera House in Londen bieden we je met deze encore toch de kans om ballet op het hoogste niveau te beleven. De perfecte beeld- en geluidkwaliteit maken de passie en de emoties van de performances invoelbaar en plaatsen je ‘front row’ in de grote zaal van het Royal Opera House in hartje Londen.

Lees voordat je tickets koopt onze corona-regels en veelgestelde vragen.

Het is kerstavond en Herr Drosselmeyer, de goochelaar, neemt de jonge Clara mee op een fantasieavontuur waarin de tijd stil is blijven staan. De woonkamer van het gezin verandert in een geweldig decor en een magische reis voert hen door het Land van Sneeuw en het Koninkrijk der Snoep.

De schitterende muziek van Tchaikovsky, de prachtig feestelijke podiumontwerpen en de betoverende dansen van The Royal Ballet, inclusief een sublieme pas de deux tussen de Suikerfee en haar prins, maken deze Notenkraker de ultieme kerstervaring. Live opgenomen in The Royal Opera House

The Royal Opera House bij De Domijnen
De kosten voor de Royal Opera House voorstellingen zijn € 22,- per persoon. Dat is inclusief een drankje en een versnapering in de pauze. Deze filmvertoningen zijn integraal opgenomen uitvoeringen van de voorstellingen zoals die eerder live op de planken zijn gebracht in Londen.

aan het zoeken...