Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Supernova Geweest
sluiten

Supernova

Harry Macqueen

Colin Firth, Stanley Tucci

drama
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

94 minuten (zonder pauze)
drama
Engels (NL ondertiteld)

Een ode aan de liefde

Colin Firth en Stanley Tucci zijn fenomenaal als Sam en Tusker, die in Supernova samen hun weg moeten vinden in een leven dat langzaam uit hun handen glijdt. Regisseur en schrijver Harry Macqueen weet perfect de juiste toon te treffen in dit ingetogen drama waarin liefde en verlies samen komen.

Sam en Tusker zijn al 20 jaar samen en trekken in een camper door Engeland. Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie. Deze tijd die ze samen hebben, is het belangrijkste in hun leven geworden. Tusker’s dementie is de laatste jaren erger geworden en de reis door het verleden moet ruimte maken voor een onzekere toekomst. Geheimen worden onthuld, plannen vallen in duigen en hun liefde biedt geen vanzelfsprekende oplossing meer. Ze moeten zich afvragen wat het betekent lief te hebben in de schaduw van een ingrijpende ziekte.

Op vrijdag 6 augustus wordt deze film veroond in het kader van de bibliothekencampagne Zomerlezen; regenboogweek.

Vanaf 19:00 uur zullen enkele medewerkers van het COC hun ervaringen delen en gaan in gesprek met de bezoekers. Mag jij zijn wie je wilt zijn in deze wereld, of van je omgeving?

aan het zoeken...