Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Moonage Daydream • SPECIAL
sluiten

Moonage Daydream • SPECIAL

Brett Morgen

David Bowie (Zichzelf), Ziggy Stardust (Zichzelf), The Thin White Duke (Zichzelf), David Jones (Zichzelf)

Documentaire-muziekfilm
140 minuten (zonder pauze)
Documentaire-muziekfilm

Een genre-overschrijdende filmische ervaring + concert Rias Baarda

Wegens de grote belangstelling is er een 2e datum (18 september) bijgeboekt met Rias Baarda!

Moonage Daydream is een meeslepende bioscoopfilm van de voor een Oscar® genomineerde filmmaker Brett Morgen, regisseur van Cobain: Montage of Heck. De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar ook dient als een gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21e eeuw.

Programma 15 sept

18u45 – 19u15 Inloop

19u15 – 20u15 Concert Rias Baarda

20u25 – 23u00 Film (met pauze)

 

 

Programma 18 sept

18u30 – 19u00 Inloop

19u00 – 20u00 Concert Rias Baarda

20u10 – 22u45 Film (met pauze)

Moonage Daydream is meer dan een documentaire. Het is een genre-overschrijdende filmische ervaring gebaseerd op een van de meest iconische wereldberoemde rocksterren aller tijden en lijkt nu al een van de bepalende culturele momenten van het jaar te worden. De film heeft de volledige goedkeuring van Bowie’s nabestaanden en bevat veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden.

 

Rias Baarda – Zijn stemgeluid is uniek. Rias Baarda studeerde in 2005 af aan de Codarts Popacademy in Rotterdam en daarna ging het snel. Hij schittert inmiddels op de grootste podia en festivals (onder meer Lowlands) in Nederland met uiteenlopend repertoire. Baarda geldt echter vooral als een ware specialist op het gebied van Bowie nummers. Als één van de weinige zangers in Nederland is hij in staat om dit oeuvre geloofwaardig en overtuigend voor het voetlicht te brengen.

aan het zoeken...