Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
MUZIEK & CINEMA: Gorillaz: Song Machine Live from Kong
sluiten

MUZIEK & CINEMA: Gorillaz: Song Machine Live from Kong

Jamie Hewlett, Damon Albarn

Damon Albarn (Zichzelf), Seye Adelekan (Zichzelf), Jesse Hackett (Zichzelf), Remi Kabaka (Zichzelf)

Muziekfilm
157 minuten (zonder pauze)
Muziekfilm

Spectaculair optreden alleen op 14 december te zien

Met Song Machine Live from Kong beleef je alleen op 14 december in bioscopen in het hele land een spectaculair optreden van de grootste virtuele band in de wereld. Opgenomen in het hoofdkwartier van de band, de Kong Studios in Londen, schitteren de welbekende visuals van Jamie Hewlett en de opwindende performance eenmalig op het grote scherm.

Met muziek van het Song Machine project, maar ook een aantal classics uit hun eerdere werk, inclusief achter de schermen materiaal en toelichting van Damon Albarn en Jamie Hewlett. Gitarist Noodle, bassist Murdoc Niccals, drummer Russel en hun frontman 2D worden vergezeld door Damon Albarn en de gehele Gorillaz live band, plus nog een aantal bijzondere muzikale gasten tijdens hun eerste optreden sinds 2018!

De avond bestaat uit 3 delen:

Deel 1: Pre-show / inloop:
De zaal opent om 19:30 uur en je kunt tijdens de pre-show tot 20:15 uur binnenlopen. Deze pre-show, die circa een uur duurt, is als het ware een warming-up voor het concert. Hierin wordt het werk van Gorillaz besproken, zijn korte interviews te zien met leden van de Gorillaz live band, en worden er platen gedraaid. De pre-show is onderdeel van het programma, maar kan ook gebruikt worden als inloop en meer gezien als casual viewing waarbij het publiek nog de gelegenheid heeft om bijv. wat drinken te halen. Er is ook een count down te zien tot wanneer het concert begint. Voor de bezoekers is er ook een front card te zien waarin dit programma aangegeven wordt, en zullen we ook een programma digitaal aanleveren met deze informatie die, indien gewenst, geprint kan worden en uitgedeeld.

Deel 2: rond 20:20 uur: Het concert
Het concert duurt circa anderhalf uur.

Deel 3: Behind the scenes
Dit zal te zien zijn na het concert!

Filmhuis De Domijnen volgt het beleid van de Rijksoverheid i.h.k.v. de corona (of covid-19) regelgeving: dit betekent dat je toegang tot het filmhuis krijgt op vertoon van een geldig coronatoegangs- en ID-bewijs. In verband met een goede doorloop vragen wij je 15 minuten voor aanvang van de film aanwezig te zijn. Lees meer.
aan het zoeken...