Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Exhibition on Screen: David Hockney Geweest
sluiten
Exhibition on Screen: David Hockney

Exhibition on Screen: David Hockney

David Bickerstaff

Documentaire
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

90 minuten (zonder pauze)
Documentaire

David Hockney (1937) is een van de beroemdste kunstenaars van Groot-Brittannië. Hij is wereldwijd een sensatie met exposities in onder andere Londen, New York en momenteel in Amsterdam, waar miljoenen bezoekers door worden aangetrokken.

Met intieme en diepgaande interviews concentreert déze onthullende film zich op twee eerdere tentoonstellingen in de Royal Academy of Arts in Londen. Hockney, inmiddels eenentachtig jaar oud, toont absoluut geen tekenen van het vertragen of verliezen van zijn kenmerkende stoutmoedigheid. In het Van Gogh Museum in Amsterdam is momenteel een nieuwe succesvolle tentoonstelling met werken van hem te zien: Hockney – Van Gogh: The Joy of Nature.

Museumconcert
Voorafgaand aan deze film genieten van een klassiek concert in een inspirerende omgeving? Begin de zondagochtend met een uurtje klassiek en verlies je in de hedendaagse kunst. Op zondag 28 april kun je voorafgaande aan de vertoning van deze film in het naast het Filmhuis gelegen Museum voor Hedendaagse Kunst, genieten van een kamermuziekconcert van Trio Eclipsis. Meer informatie en kaartjes, volg deze link.

aan het zoeken...