Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Demain tout commence Geweest
sluiten
Demain tout commence

Demain tout commence

Hugo Gélin

Omar Sy, Clémence Poésy, Gloria Colston

Komedie-drama
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

117 minuten (zonder pauze)
Komedie-drama

Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langs komt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat, vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes.

Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt als een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug…

Omar Sy is opnieuw te zien in een heerlijke Franse feelgood film. De ster van INTOUCHABLES, SAMBA en MONSIEUR CHOCOLAT heeft inmiddels een trouwe fanbase, die er blind op vertrouwt dat de films waarin hij te zien is, leiden tot een leuke filmavond. En gelijk hebben ze. Ook bij deze film zullen zij niet teleurgesteld worden.

aan het zoeken...