Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
 • MijnDomijn:
 • Tickets
 • Poppodium
 • Bibliotheek
 • Educatie
 • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Buitencinema – Sing Street
sluiten

Buitencinema – Sing Street

John Carney

Ferdia Walsh-Peelo, Aidan Gillen, Jack Reynor

Komedie

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

106 minuten
Komedie
Engels (NL ondertiteld)

UITVERKOCHT

Deze editie van de Buitencinema is uitverkocht. Het goede nieuws: we doen nog drie Buitencinema’s deze zomer en daar zijn nog wel tickets voor verkrijgbaar!

De planning van de andere Buitencinema’s 2020 is als volgt:
Woensdag 12 augustus : Les Misérables
Woensdag 19 augustus : Amazing Grace
Woensdag 26 augustus : La Belle Époque

Het verhaal van Sing Street
Eightiesfans en muziekfans opgelet! Sing Street brengt ons terug naar het Ierland van de jaren ’80. Met de muziek van o.a. The Cure, A-Ha, Duran Duran, Spandau Ballet en Hall & Oates. De film is niet alleen erg leuk, maar regisseur John Carney heeft ook een bijzonder goeie film afgeleverd. Werd genomineerd voor een Golden Globe voor Beste Film.

Als de veertienjarige Conor na een overplaatsing terecht komt op een ruige openbare school in Dublin vindt hij een sprankje hoop in de mysterieuze en mooie Raphina, op wie hij op slag verliefd wordt. Om indruk op haar te maken besluit Conor om een band te beginnen. Hij laat zich bijspijkeren door zijn oudere broer Brendan en gaat op zoek naar muzikanten. Conor dompelt zichzelf onder in de levendige pop-rockmuziek trends van de jaren 80. Conor schrijft romantische teksten voor Raphina, maar de vraag is of die liefde wel toekomst heeft…

Sing Street toont ons een wereld waarin muziek de macht heeft ons te laten ontsnappen aan het dagelijks leven en dit door muziek om te zetten in iets groters. De film werd geschreven en geregisseerd door de Ierse John Carney, bekend van de muzikale films Once (Oscarwinnaar voor Beste Song) en Begin Again.

Klik hierboven op het ‘Play’ icoontje voor de trailer.

Handig om te weten
Planning van de avond
Inloop vanaf 20.45 uur. De film start om-en-nabij 21.30 uur i.v.m. ondergaande zon. Er is een pauze. De avond zal rond 23.30 uur afgelopen zijn.

Film diner

Voor de film genieten van een heerlijk diner? Maak je filmavond compleet met het 3-gangen pre-filmdiner van Landgoed Kasteel Limbricht. Het diner kost € 24, 95 p.p. (excl. drank). Reserveer een plekje op het terras voor woensdag via info@kasteel-Limbricht.nl o.v.v. filmdiner. Geef in diezelfde mail ook speciale dieetwensen door.

Voorgerecht
Vitello Tonato

Hoofdgerecht
Biefstuk met pepersaus

Nagerecht

Tiramisu

 

Eten en drinken tijdens de film
Landgoed Kasteel Limbricht verkoopt voorafgaand en in de pauze van de film consumpties. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. De consumptie die andere jaren bij de entreeprijs zat ingegrepen is dit jaar komen te vervallen.

Zitplaatsen
We hebben ‘maar’ ongeveer 100 plekken beschikbaar met inachtneming van de anderhalve meter. Dus ben er snel bij. Landgoed Kasteel Limbricht voorziet in voldoende meubilair. Je hoeft dus zelf niets mee te nemen. Ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Je bent van harte welkom! Laat het wel even van tevoren weten aan Landgoed Kasteel Limbricht door een mailtje te sturen naar info@kasteel-limbricht.nl. Vermeld goed je naam en de juiste Buitencinema-avond (dus de filmnaam) in de e-mail.

Koud/warm
Zorg zelf voor extra bescherming als je denkt dat je het koud gaat krijgen. Zorg zelf voor verkoeling (handventilator…?) als je denkt dat je het warm gaat krijgen.

Bereikbaarheid
Buiten de poort van Landgoed Kasteel Limbricht zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig voor de auto. Je fiets kan op de binnenplaats gestald worden.

Slecht weer scenario
Bij slecht weer gaat het niet door. We zullen dat op de dag zelf uiterlijk twee uur voor aanvang bekend maken via onze social media kanalen. Kaartjes blijven niet geldig en kunnen dus niet worden gebruikt voor een volgende editie. Je krijgt het betaalde bedrag teruggeboekt op je rekening.

Vrienden en Supporters van De Domijnen
Sorry ‘jongens’. Geen korting deze avond. De 9,50 euro die deze avond kost is voor ons wel een minimale grens. Voor die prijs zijn medewerkers van De Domijnen en van Landgoed Kasteel Limbricht vele uren in touw en moet een filmdistributeur betaald worden voor de film. Waar doen we het van? Nou, het lukt. Maar zoals gezegd is dit jaar 9,50 euro wel het minimale wat we nodig hebben. Hopelijk heb je daar begrip voor.

 • Sing Street biedt prettig pretentieloos vermaak, met pakkende, afwisselende liedjes: het filmische equivalent van een sterk popalbum.
  NRC
 • Een feel-good pareltje.
  De Filmrecensent
 • Zelden is er zo\'n aandoenlijke en aanstekelijke prent gemaakt over wat muziek voor jongeren kan betekenen.
  DeMorgen.be
 • A warm 1980s drama whose spirit recalls School of Rock. I laughed, I cried, I bought the soundtrack album.
  The Guardian
 • Aanstekelijke, muzikale film drukt op alle juiste knopjes. Want groeipijnen in combinatie met enorme brillen, hoogwaterbroeken en malle kapsels zijn extra aandoenlijk.
  De Limburger
aan het zoeken...