Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
 • MijnDomijn:
 • Tickets
 • Poppodium
 • Bibliotheek
 • Educatie
 • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Buitencinema – Moonlight Geweest
sluiten
Buitencinema – Moonlight

Buitencinema – Moonlight

Barry Jenkins

Mahershala Ali, Alex R. Hibbert

Drama
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

111 minuten
Drama
Engels (NL ondertiteld)

Inclusief een gratis consumptie!

In de derde editie van de Zomeravond Buitencinema 2019 zie je het prachtige Moonlight. Over een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

Telefonisch reserveren voor deze filmvoorstelling is niet mogelijk. Kaartjes kunnen alleen hier online worden gekocht of aan de kassa’s van het Filmhuis en de Uitbalie in de Schouwburg.Het verhaal van Moonlight
Een tijdloos verhaal over menselijke relaties en zelfontdekking. Moonlight vertelt het verhaal van een jonge, gekleurde man van kindertijd naar volwassenheid en zijn worsteling om zijn plaats in de wereld te vinden. Adembenemend mooi, ontroerend en origineel. Winnaar van de Golden Globe en Oscar voor Beste Film.

De regie is in handen van Barry Jenkins, die hiermee zijn echte doorbraak kent. De film is gebaseerd op het toneelstuk ‘In Moonlight Black Boys Look Blue’ van Tarell Alvin McCraney.

Avond compleet
Maak je filmavond compleet door in te tekenen op het 3-gangen pre-film diner van Landgoed Kasteel Limbricht. Het diner wordt vanaf 18.00 uur geserveerd en kost € 24,50 (excl. drank).

Voorgerecht

Carpaccio van zwaardvis
met tomatencompote, zwarte olijven, kruidensalade en sinaasappelcrème
óf
Huisgemaakte paprikasoep

Hoofdgerecht

Twee sliptongetjes van de bakplaat geserveerd met roomboter en citroen

óf

Varkenshaas met mosterdsaus
De hoofdgerechten worden geserveerd met een groenten- en aardappelgarnituur

 

Nagerecht

Verrassings-dessert van de chef

 

Wil je gebruik maken van dit aanbod dan dien jezelf contact op te nemen met Landgoed Kasteel Limbricht. Bel met: 046 451 4444 of stuur een mailtje o.v.v. Moonlight diner en het aantal personen naar info@kasteel-limbricht.nl

Handig om te weten
Planning van de avond
Inloop vanaf 21.15 uur. De film start om circa 22.00 – 22.15 uur i.v.m. ondergaande zon. Er is een pauze en de film zal rond 00.00 uur afgelopen zijn. De bar van Landgoed Kasteel Limbricht is geopend tot circa 00.30 uur.

Eten en drinken
De entree voor deze avond is inclusief één gratis consumptie (gewoon bier, fris) bij binnenkomst. Landgoed Kasteel Limbricht verkoopt voorafgaand, tijdens en in de pauze van de film consumpties (drank en hapjes). Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Zitplaatsen
Landgoed Kasteel Limbricht voorziet in voldoende meubilair. Je hoeft dus zelf niets mee te nemen. Ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Je bent van harte welkom! Laat het wel even van tevoren weten aan Landgoed Kasteel Limbricht door een mailtje te sturen naar info@kasteel-limbricht.nl. Vermeld goed je naam en de juiste Buitencinema-avond (dus de filmnaam) in de e-mail.

Koud/warm
Zorg zelf voor extra bescherming als je denkt dat je het koud gaat krijgen. Zorg zelf voor verkoeling (handventilator…?) als je denkt dat je het warm gaat krijgen.

Bereikbaarheid
Buiten de poort van Landgoed Kasteel Limbricht zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig voor de auto. Je fiets kan op de binnenplaats gestald worden.

Slecht weer scenario
Bij slecht weer gaat het niet door. We zullen dat op de dag zelf uiterlijk twee uur voor aanvang bekend maken via onze social media kanalen en via e-mail. Daarom is het handig om je ticket hier te kopen, dan beschikken we over je e-mailadres en kunnen we je op tijd bereiken. Kaartjes blijven niet geldig en kunnen dus niet worden gebruikt voor een volgende editie. Je krijgt het betaalde bedrag teruggeboekt op je rekening. Voor info en vragen: 088 599 5500 (di t/m vr van 12.00 tot 17.00 uur).

Vrienden en Supporters van De Domijnen
Sorry ‘jongens’. Geen korting deze avond. De 8,50 euro die deze avond kost is voor ons wel een minimale grens. Voor die prijs zijn medewerkers van De Domijnen en van Landgoed Kasteel Limbricht vele uren in touw, moet een filmdistributeur betaald worden voor de film, en bieden we ook nog een gratis drankje aan. Waar doen we het van? Nou, het lukt. Maar zoals gezegd is 8,50 euro wel het minimale wat we nodig hebben. Hopelijk heb je daar begrip voor.

Meer buitencinema bij Landgoed Kasteel Limbricht
De volgende edities van de Zomeravond Buitencinema 2019 zijn als volgt:
Donderdag 8 augustus met Een man die Ove heet.
Donderdag 22 augustus met Le Grand Bain.
Donderdag 5 september met Captain Fantastic.

 • Een schitterend meesterwerk.
  AD / Dagblad de Limburger
 • Moonlight is een wondermooi universeel verhaal.
  De Filmkrant
 • MOONLIGHT is een doorleefd drama over identiteit.
  NRC
 • MOONLIGHT is een breekbaar, modern en uitmuntend gespeeld meesterwerk.
  de Volkskrant
 • Jenkins’ bold and uniquely told film is both heartbreaking and deeply relevant.
  The Guardian
 • Aangrijpend en prachtig gefilmd portret.
  VPRO Cinema
aan het zoeken...