Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Buitencinema Merici • Gli anni più belli Geweest
sluiten

Buitencinema Merici • Gli anni più belli

Gabriele Muccino

Pierfrancesco Favino, Kim Rossi Stuart

Romantiek
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

129 minuten
Romantiek

Een mediterraanse avond in de tuinen van George’s

Een onvergetelijke avond in de Cour Solanus en Jardin d’Isabelle van met een overheerlijk 3-gangen diner, verzorgd door Restaurant George’s. De avond sluiten we af in stijl met de zomerse film Gli anni più belli, een film over vriendschap, familie en het leven. Voor de ultieme buitencinema beleving vragen we je graag om zelf een kleedje, stoel en/of kussen naar keuze mee te nemen. Na de film is er een gelegenheid om nog even gezellig na te praten. Deze Mediterraanse avond vindt eenmalig plaats, dus mis het niet! 

 

Praktische informatie

Het volledig verzorgde 3-gangen diner inclusief wijnen, frisdranken, koffie en thee én de film Gli anni più belli is uitverkocht! Alleen de film meepakken? Dat kan wel nog! Dan betaal je € 8,50 p.p. voor een kaartje.

Datum: vrijdag 12 augustus 2022

Start diner: 18:30 uur

! Inloop zonder diner: vanaf 20:40 – 21:45

Start film: 21.45 uur

Adres: Kerkepad 2, 6131 EN Sittard

Gli anni più belli (“de mooiste jaren”) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar.

Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren ’80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.

aan het zoeken...