Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
 • MijnDomijn:
 • Tickets
 • Poppodium
 • Bibliotheek
 • Educatie
 • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Buitencinema – La Belle Époque
sluiten

Buitencinema – La Belle Époque

Nicolas Bedos

Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier

Komedie, drama

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

115 minuten
Komedie, drama

We sluiten onze Buitencinema-zomer af met deze aangename Franse feelgood drama-komedie over het herbeleven van je eerste verliefdheid.

DE FILMVERTONING GAAT DOOR!! (update 19.03 uur)
Het wordt frisjes, dus draag voldoende warme kleding. 

Het verhaal van La Belle Époque
Het leven van zestiger Victor raakt ontregeld wanneer succesvol zakenman Antoine hem kennis laat maken met een nieuwe en unieke manier van entertainment. Antoines bedrijf biedt zijn cliënten namelijk de kans om door een combinatie van slimme trucages en het naspelen van gebeurtenissen terug in de tijd te gaan, naar een moment naar keuze. Victor besluit de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven, de week waarin hij zijn grote liefde voor het eerste ontmoette, veertig jaar eerder…

Klik hierboven op het ‘Play’ icoontje voor de trailer.

Handig om te weten
Planning van de avond
Inloop vanaf 20.00 uur. De film start om-en-nabij 20.45 uur i.v.m. ondergaande zon. Er is een pauze. De avond zal rond 23.15 uur afgelopen zijn.

Film diner

Voor de film genieten van een heerlijk diner? Maak je filmavond compleet met het 3-gangen pre-filmdiner van Landgoed Kasteel Limbricht. Het diner kost € 24, 95 p.p. (excl. drank).

Voorgerecht
Huisgemaakte tomatensoep

Hoofdgerecht
Parelhoen in een Calvadossaus

Nagerecht
Crème Brûlée

 

Je kunt bij het bestellen van je filmtickets het filmdiner reserveren op je voorkeurstijd. Speciale dieetwensen kun je rechtstreeks doorgeven aan Landgoed Kasteel Limbricht door een e-mailbericht te sturen naar: info@kasteel-limbricht.nl.

Eten en drinken tijdens de film

Landgoed Kasteel Limbricht verkoopt voorafgaand en in de pauze van de film consumpties. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. De consumptie die andere jaren bij de entreeprijs zat ingegrepen is dit jaar komen te vervallen.

Zitplaatsen
We hebben ‘maar’ ongeveer 100 plekken beschikbaar met inachtneming van de anderhalve meter. Dus ben er snel bij. Landgoed Kasteel Limbricht voorziet in voldoende meubilair. Je hoeft dus zelf niets mee te nemen. Ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Je bent van harte welkom! Laat het wel even van tevoren weten aan Landgoed Kasteel Limbricht door een mailtje te sturen naar info@kasteel-limbricht.nl. Vermeld goed je naam en de juiste Buitencinema-avond (dus de filmnaam) in de e-mail.

Koud/warm
Zorg zelf voor extra bescherming als je denkt dat je het koud gaat krijgen. Zorg zelf voor verkoeling (handventilator…?) als je denkt dat je het warm gaat krijgen.

Bereikbaarheid
Buiten de poort van Landgoed Kasteel Limbricht zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig voor de auto. Je fiets kan op de binnenplaats gestald worden.

Slecht weer scenario
Bij slecht weer gaat het niet door. We zullen dat op de dag zelf uiterlijk twee uur voor aanvang bekend maken via onze social media kanalen. Kaartjes blijven niet geldig en kunnen dus niet worden gebruikt voor een volgende editie. Je krijgt het betaalde bedrag teruggeboekt op je rekening.

Vrienden en Supporters van De Domijnen
Sorry ‘jongens’. Geen korting deze avond. De 9,50 euro die deze avond kost is voor ons wel een minimale grens. Voor die prijs zijn medewerkers van De Domijnen en van Landgoed Kasteel Limbricht vele uren in touw en moet een filmdistributeur betaald worden voor de film. Waar doen we het van? Nou, het lukt. Maar zoals gezegd is dit jaar 9,50 euro wel het minimale wat we nodig hebben. Hopelijk heb je daar begrip voor.

 • Heerlijk gekunstelde Franse tragikomedie. Uitstekend acteerwerk van Ardant en Auteuil.
  Trouw
 • Komisch drama van Bedos is prettig vilein en zegt ondertussen verstandige dingen over de liefde en ouder worden.
  VPRO Cinema
 • Lijkt soms satire op de nostalgie-industrie, maar blijkt uiteindelijk – en ook dat mag er zijn – vooral een licht verteerbare romantische ­komedie met een gezonde dosis ­pretentie.
  de Volkskrant
 • Een ingenieus spiegelpaleis dat doet denken aan andere ambitieuze film-in-en-over-filmconstructies zoals The Truman Show.
  NRC
aan het zoeken...