Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
BUITENCINEMA • Babyteeth Geweest
sluiten

BUITENCINEMA • Babyteeth

Shannon Murphy

Eliza Scanlen, Ben Mendelsohn, Toby Wallace, Essie Davis

Drama
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

120 minuten
Drama
Engels (NL ondertiteld)

Een bijzondere buitencinema-avond bij Plinthos

De 2e Buitencinema van dit seizoen zijn we te gast bij Plinthos (Daniken – voormalige steenfabriek). En dit wordt een bijzondere avond! De keuze voor de film, Babyteeth, is in samenwerking met de jongeren van Doors2Open tot stand gekomen.

 

“Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde. Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek blijkt. Wanneer Milla (Eliza Scanlen, Little Women) en de rebelse Moses (Toby Wallace) elkaar bij toeval ontmoeten, ontstaat er direct een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien. Met niets meer te verliezen stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde?

Ticketprijs is incl. 1 drankje.

Inloop vanaf 20u30. Start film ±21u15

Locatie: Daniken 1, Schinnen

De jongeren verzorgen zelf de versnaperingen en drankjes. Vooraf kunnen hiervoor al bonnen worden aangeschaft.

 

Over Plinthos

Plinthos is een beleefomgeving en een ontmoetingsplek voor kinderen, jongeren, partners, betrokkenen en ondernemers op het gebied van zorg, welzijn, onderwijs en werken. Samen met overheden en kennisinstellingen geven wij invulling aan een meervoudige, alternatieve aanpak, gericht op het aanreiken van uitzichten aan kinderen en jongeren. Zij worden gestimuleerd om vanuit Plinthos hun talenten en capaciteiten te ontdekken en te ontplooien. Een integraal netwerk van betrokken partners ondersteunt deze jonge mensen in hun ontdekkingstocht.DoorS2Open

Doors2Open is een ontwikkelingstraject DOOR en VOOR jongeren tussen de 14 en 24 jaar. Samen met leeftijdsgenoten en binnen een veilige omgeving ontwikkelen we projecten waarbij we je serieus nemen in wat je kunt en wilt in het leven.

 

 

aan het zoeken...