Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Avec amour et acharnement Geweest
sluiten

Avec amour et acharnement

Claire Denis

Juliette Binoche, Vincent Lindon

Drama
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

116 minuten (zonder pauze)
Drama

Een zinderend liefdesdrama over een turbulente driehoeksrelatie

Sara (Juliette Binoche) en Jean (Vincent Lindon) zijn verliefd, ze wonen al een paar jaar samen. Het is een liefde die hen gelukkig en sterker maakt. Ze vertrouwen elkaar en het verlangen naar elkaar is nooit afgenomen. Op een ochtend loopt Sara haar vroegere minnaar François (Grégoire Colin), tegen het lijf, dezelfde François die haar aan Jean heeft voorgesteld, dezelfde François die ze zonder aarzelen voor Jean heeft verlaten.

Ondanks dat hij haar niet ziet, is ze overweldigd door het idee dat haar leven plotseling kan veranderen. François stelt op zijn beurt aan Jean voor om weer samen te gaan werken. Het duurt dan ook niet lang voordat het drietal de controle over de situatie verliest. Avec amour et acharnement is een zinderend liefdesdrama over een turbulente driehoeksrelatie. Het is Claire Denis’ derde samenwerking met de gerenommeerde auteur Christine Angot, met wie ze Un beau soleil intérieur maakte en waarin Juliette Binoche eveneens de hoofdrol vervulde. Avec amour et acharnement ging in première op de Berlinale 2022, waar het genomineerd was voor de Gouden Beer en de Zilveren Beer won voor Beste Regie.

  • De formidabele acteurs en rauwe dialoogscènes storten de kijker in ‘Avec amour et acharnement’ in de donkerste ravijnen van de liefde
    Humo.be
aan het zoeken...