Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
40 jaar NFF: Kom hier dat ik U kus
sluiten

40 jaar NFF: Kom hier dat ik U kus

Sabine Lubber Bakker, Niels van Koevorden

Tanya Zabarylo, Valentijn Dhaenens, Olivia Landuyt

Drama
€ 11,00
€ 9,00
Filmhuis de Domijnen - Grote zaal
100 minuten (zonder pauze)
Drama
Nederlands

Lees voordat je tickets koopt onze corona-regels en veelgestelde vragen via de link hieronder.

Het Nederlands Film Festival komt dit jaar vanuit Utrecht naar je toe! Het NFF presenteert dit jaar namelijk landelijk een unieke selectie festivalpremières in filmtheaters en bioscopen, die gelijktijdig met de première op het festival plaatsvinden. Deze avond de langverwachte verfilming van de roman van Griet Op de Beeck.

Lees voordat je tickets koopt onze corona-regels en veelgestelde vragen.

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

De prijs
De entreeprijs voor deze film bedraagt 11 euro. Dat is meer dan je van ons gewend bent. Maar dit is de prijs die landelijk in alle theaters en bioscopen wordt aangehouden en die is afgesproken tussen de exploitanten, de distributeurs en het NFF. Het is een steuntje in de rug voor het Nederlandse filmlandschap in de brede zin van het woord. Dus naast exploitanten, de distributeurs en het NFF ook voor de makers uiteraard (want zonder hun geen films), en voor iedereen die op enige manier is betrokken bij de Nederlandse film.

Reguliere kortingen gelden overigens gewoon. Dus ben je student of Vriend van De Domijnen dan krijg je de gebruikelijke twee euro korting. FSI-korting is niet geldig op deze films in de NFF 2020 reeks.

aan het zoeken...