Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
40 jaar NFF: De Vogelwachter
sluiten

40 jaar NFF: De Vogelwachter

Threes Anna

Freek de Jonge, Quiah Shilue, Sophie van Winden

Komedie, drama
€ 11,00
€ 9,00
Filmhuis de Domijnen - Grote zaal
89 minuten (zonder pauze)
Komedie, drama
Nederlands

Lees voordat je tickets koopt onze corona-regels en veelgestelde vragen via de link hieronder.

Het Nederlands Film Festival komt dit jaar vanuit Utrecht naar je toe! Het NFF presenteert dit jaar namelijk landelijk een unieke selectie festivalpremières in filmtheaters en bioscopen, die gelijktijdig met de première op het festival plaatsvinden. De laatste van dit jaar is De Vogelwachter van Threes Anna met Freek de Jonge in de hoofdrol.

Lees voordat je tickets koopt onze corona-regels en veelgestelde vragen.

De vogelwachter woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.

De prijs
De entreeprijs voor deze film bedraagt 11 euro. Dat is meer dan je van ons gewend bent. Maar dit is de prijs die landelijk in alle theaters en bioscopen wordt aangehouden en die is afgesproken tussen de exploitanten, de distributeurs en het NFF. Het is een steuntje in de rug voor het Nederlandse filmlandschap in de brede zin van het woord. Dus naast exploitanten, de distributeurs en het NFF ook voor de makers uiteraard (want zonder hun geen films), en voor iedereen die op enige manier is betrokken bij de Nederlandse film.

Reguliere kortingen gelden overigens gewoon. Dus ben je student of Vriend van De Domijnen dan krijg je de gebruikelijke twee euro korting. FSI-korting is niet geldig op deze films in de NFF 2020 reeks.

Samen veilig naar het filmhuis: bekijk onze richtlijnen
aan het zoeken...