Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
40 jaar NFF: Buiten is het Feest
sluiten

40 jaar NFF: Buiten is het Feest

Jelle Nesna

Abbey Hoes, Georgina Verbaan, Eelco Smits

Drama
€ 11,00
€ 9,00
Filmhuis de Domijnen - Grote zaal
95 minuten (zonder pauze)
Drama
Nederlands

Lees voordat je tickets koopt onze corona-regels en veelgestelde vragen via de link hieronder.

Het Nederlands Film Festival komt dit jaar vanuit Utrecht naar je toe! Het NFF presenteert dit jaar namelijk landelijk een unieke selectie festivalpremières in filmtheaters en bioscopen, die gelijktijdig met de première op het festival plaatsvinden. Deze avond de verfilming van de roman van Arthur Japin gebaseerd op het leven van Karin Bloemen.

Lees voordat je tickets koopt onze corona-regels en veelgestelde vragen.

De succesvolle zangeres Sonne neemt haar nichtje in huis na de onverwachte dood van haar zus. Als de biologische vader de voogdij opeist, wordt Sonne voor het eerst van haar leven gedwongen naar buiten te treden over haar traumatische verleden. Pas als ze haar zwijgen doorbreekt, kan ze haar nichtje redden.

De prijs
De entreeprijs voor deze film bedraagt 11 euro. Dat is meer dan je van ons gewend bent. Maar dit is de prijs die landelijk in alle theaters en bioscopen wordt aangehouden en die is afgesproken tussen de exploitanten, de distributeurs en het NFF. Het is een steuntje in de rug voor het Nederlandse filmlandschap in de brede zin van het woord. Dus naast exploitanten, de distributeurs en het NFF ook voor de makers uiteraard (want zonder hun geen films), en voor iedereen die op enige manier is betrokken bij de Nederlandse film.

Reguliere kortingen gelden overigens gewoon. Dus ben je student of Vriend van De Domijnen dan krijg je de gebruikelijke twee euro korting. FSI-korting is niet geldig op deze films in de NFF 2020 reeks.

aan het zoeken...