Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Open Podium ON TV

Open Podium ON TV De Domijnen met Rob Mennen

Finale

Bekijk de finale op vrijdag 2 juli 19:00 uur op ons YouTube kanaal. Of bij Bie Os mijn streekomroep. Bie Os zendt op zaterdag 3 juli om 19:00 uur en zondag op 4 juli om 16:00 uur herhalingen uit.

En de finalisten zijn….

Er is meer dan 1500x gestemd, dankjewel! Dankzij jullie stemmen staan de volgende toppers in de finale van Open Podium The Special Edition:

  1. Luca Gielissen
  2. Lisa Schiffler 
  3. Britt Eberson 

Ook heeft de Domijnen jury gekeken welke talenten niet mogen ontbreken in de finale van The Special Edition. En de door de jury gekozen finalisten zijn: Emmy & Danny, Going Places en Angela Pouwels, PROFICIAT! 🎉
(De winnaars van de online editie waren al reeds bekend namelijk: Isabelle Jennes, Jasmine Bougoufa, Younique en ML2.)

Nieuw bij De Domijnen & Bie Os – mijn streekomroep

In navolging van een aantal zeer succesvolle edities van het Open Podium Online hebben we, in samenwerking met Bie Os – mijn streekomroep, besloten een serie TV uitzendingen van het Open Podium te maken zodat er een nieuw en verrassend (digitaal) TV podium is waar onze lokale en regionale talenten kunnen stralen en jullie kunnen genieten van hun optredens. Met natuurlijk onze vaste presentator Rob Mennen.

Terugkijken

Bekijk hieronder alle afleveringen terug;

Aflevering 6
Online op 28/05/2021

Aflevering 5
Online op 16/04/2021

Aflevering 4
07/03/2021

Aflevering 3
22/01/2021

Aflevering 2
11/12/2020

Aflevering 1
30/10/2020

Live show in Schouwburg De Domijnen

Uit alle ingezonden filmpjes worden de beste inzendingen geselecteerd voor de show Open Podium The Special Edition op 27 juni 2021 in de grote zaal van Schouwburg De Domijnen. Deze show wordt opgenomen en op 2, 3 en 4 juli door Bie Os uitgezonden. Je kunt dan echt ervaren hoe het is om op het grote toneel op te treden. Je krijgt advies van een deskundige jury én dingt mee naar Dé Open Podium artiest van 2020-2021. De winnaar mag een professionele videoclip opnemen die vervolgens wordt uitgezonden op TV. En krijgt een Masterclass van een bekende professional!

Open Podium ON TV De Domijnen met Rob Mennen 2  Open Podium ON TV De Domijnen met Rob Mennen 3  Open Podium ON TV De Domijnen met Rob Mennen 4

aan het zoeken...