Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Update i.v.m corona virus

publicatiedatum:
woensdag 24 februari

Update 24-2-2021

Vanwege de afgekondigde lockdown zijn wij op dit moment grotendeels gesloten. Alleen voor de bibliotheekvestigingen geldt een beperkte openstelling voor het afhalen van reserveringen. Hieronder vind je informatie wat dit betekent voor de verschillende locaties.

Schouwburg De Domijnen, Filmhuis De Domijnen en Poppodium Volt
Met ingang van 15 december worden alle voorstellingen, concerten, filmvertoningen en evenementen geannuleerd. Wij informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling. De Uitbalie is alleen nog telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via: 088-5995500.

Museum Hedendaagse Kunst
Het Museum Hedendaagse Kunst sluit de deuren voor alle bezoekers.

Erfgoedcentrum
Het Erfgoedcentrum sluit de duren voor alle bezoekers, inclusief de studiezaal van het archief. Tijdens de reguliere openingstijden van de studiezaal zijn wij telefonisch bereikbaar.

Bibliotheken en Leeswinkels in Sittard-Geleen, Stein, Echt-Susteren, Amstenrade (Beekdaelen) en Beek
Alle vestigingen zijn vanaf dinsdag 15 december gesloten. De uitleentermijn van geleende media wordt aangepast en er wordt geen boete berekend over de dagen dat wij gesloten zijn.
Vanaf donderdag 17 december is er een beperkte openstelling voor de bibliotheken en leeswinkels van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur, uitsluitend voor het afhalen van vooraf gereserveerde boeken, het afhalen van vooraf aangevraagde verrassingspakketten en het inleveren van geleende media. Kijk hier voor de actuele informatie over deze dienstverlening.

Cursussen en activiteiten
Alle cursussen en activiteiten worden geannuleerd of verplaatst. Wij informeren alle deelnemers die deelnemen aan cursussen per e-mail over de verdere afwikkeling.

______________________________

Update 7-12-2020

De leestafels in de bibliotheeklocaties (met uitzondering van leeswinkel Echt) zijn weer beperkt in gebruik voor het lezen van dagbladen. Reserveer vooraf je zitplek.

______________________________

Update 19-11-2020

De bibliotheken en leeswinkels zijn per 19 november weer volgens de reguliere tijden geopend.

Vanaf 24 november zijn ook de uitleenpunten in Urmond en Elsloo weer geopend.
Uitleenpunt Munstergeleen opent vanaf woensdag 25 november en is dan op woensdagen tussen 14:00 en 15:00 uur geopend.

Neem de veiligheidsvoorschriften in acht, draag een mondmasker en gebruik een toegangsitem.
Bekijk hier alle richtlijnen omtrent het bibliotheekgebruik.

______________________________

Update 10-11-2020 – 15:30 uur

Bibliotheeklocaties vanaf 11-11beperkt open voor afhalen reserveringen.
Vanaf woensdag 11 november zijn de bibliotheeklocaties weer beperkt open, uitsluitend voor het afhalen van vooraf geplaatste reserveringen. Nadat je een bericht van ons ontvangen hebt dat de reservering voor je klaar staat, kun je deze op komen halen in de vestiging van je keuze.

Tijdstip openstelling:
Maandag t/m zaterdag 10:00 tot 12:00 uur.
Uitzondering is Bibliotheek Amstenrade, die volgens de gebruikelijke openingstijden geopend is.
De uitleenpunten blijven vooralsnog gesloten.

Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 9:00 en 13:00 uur via 088-5995600.

______________________________

Update 4-11-2020 – 15:00 uur

Zoals je gisteren via de nationale media hebt vernomen heeft de regering de maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan aangescherpt. Dit betekent in ieder geval dat al onze vestigingen tot 19 november gesloten blijven. Mocht dit wijzigen door nadere besluiten van nationale of lokale overheden, dan zullen wij je vanzelfsprekend daarvan op de hoogte brengen.

Hieronder vind je een update wat dit betekent voor de verschillende locaties. De Domijnen blijft telefonisch bereikbaar op de huidige uren en via de telefoonnummers die vermeld zijn op de website. En we zullen je via onze website en social media op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen.

Schouwburg De Domijnen, Filmhuis De Domijnen en Poppodium Volt
Met ingang van 5 november worden alle voorstellingen, concerten, filmvertoningen en evenementen geannuleerd dan wel verplaatst. Wij kijken uiteraard allereerst naar de mogelijkheden om het concert, de voorstelling, film of het evenement naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.
Wij informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar zijn. Wij vragen begrip voor deze situatie.
De Uitbalie is vanaf morgen tevens gesloten. Wij blijven tijdens de reguliere openingstijden telefonisch bereikbaar.

Museum Hedendaagse Kunst
Het Museum Hedendaagse Kunst sluit de deuren voor alle bezoekers.

Erfgoedcentrum
Het Erfgoedcentrum sluit de duren voor alle bezoekers, inclusief de studiezaal van het archief. Tijdens de reguliere openingstijden van de studiezaal zijn wij telefonisch bereikbaar.

Bibliotheken en Leeswinkels in Sittard-Geleen, Stein, Echt-Susteren, Amstenrade (Beekdaelen) en Beek
Alle vestigingen zijn vanaf donderdag 5 november gesloten. Wij verzoeken je om je geleende materialen via onze website te verlengen. De uitleentermijn van de materialen wordt met twee weken verlengd zonder dat er boete ontstaat.

Cursussen en activiteiten
Alle cursussen en activiteiten worden geannuleerd of verplaatst. Wij informeren alle deelnemers die deelnemen aan cursussen per e-mail over de verdere afwikkeling.

De Domijnen Dichtbij
Graag wijzen we je op onze onlineservices die we verzamelen op ons digitale platform De Domijnen Dichtbij.
Hier vind je o.a. Leestips, Filmtips, informatie over telefonische spreekuren en grasduinen door het archief. Wil je periodiek op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Voorlopig moeten wij nog even volhouden. Pas goed op jezelf en je naasten.

Met vriendelijke groet,
Tom de Rooij,
Directeur-bestuurder

______________________________

Update: 14-10-2020 – 18.00 uur

Je blijft welkom bij De Domijnen!
Op 14 oktober 2020 om 22.00 uur gaan de nieuwe Corona-maatregelen in vanuit de regering. Je blijft van harte welkom bij De Domijnen. We houden ons natuurlijk aan de maatregelen en dat kan betekenen dat we voorstellingen soms wel, soms niet of misschien andere activiteiten programmeren op onze podia. In ieder geval doen we ons uiterste best om je te laten genieten van cultuur, in onze gebouwen, door het lezen van een boek of ons digitale aanbod via jouw tablet, telefoon of je PC. We hebben de maatregelen vertaald naar onze activiteiten. Hieronder zetten we alles even op een rijtje: 

Museum Hedendaagse Kunst: reserveer vooraf je bezoek via onze website (rondleidingen worden in aangepaste vorm uitgevoerd)

Erfgoedcentrum: Reserveer vooraf je bezoek via onze website (rondleidingen worden in aangepaste vorm uitgevoerd). Reserveer je bezoek aan de studiezaal van het archief telefonisch, 088-5995531 of mail  archief@dedomijnen.nl. 

Filmhuis: de filmvoorstellingen gaan allemaal door. De horeca blijft gesloten. 

Poppodium: degenen die al een kaartje hebben gekocht worden via een e-mail op de hoogte gesteld. Het poppodium blijft open, de horeca wordt gesloten. Kijk op de website voor de actuele informatie! 

Schouwburg: degenen die al een kaartje hebben gekocht worden via een e-mail op de hoogte gesteld. De schouwburg blijft open, de horeca wordt gesloten. Kijk op de website voor de actuele informatie! 

Bibliotheekvestigingen: je blijft welkom om boeken en materialen te lenen en terug te brengen met een maximaal aantal personen tegelijkertijd. Neem altijd een toegangsmandje mee. Zijn ze op? Wacht dan even totdat er weer een mandje beschikbaar is. Het afhaalpunt in Urmond is gesloten vanwege de maatregelen. Bijeenkomsten en cursussen gaan door met een maximum van 30 personen tegelijkertijd in een afgezonderde ruimte. 

Onze maatregelen ter bevordering van jouw en onze gezondheid vind je hier.

Bij De Domijnen is het dragen van een mondkapje verplicht om jouw en onze veiligheid te vergroten. Daarmee houden we onze gebouwen open voor alle inwoners, ook voor de kwetsbaren onder ons! 

Tom de Rooij,
Directeur-bestuurder 

______________________________

Update: 02-10-2020 – 18.00 uur

Goed nieuws: voorstellingen en concerten gaan door
We hebben goed nieuws voor je: de voorstellingen en concerten in Schouwburg De Domijnen en Poppodium Volt gaan door! Na een spannende week is het hoge woord eruit en heeft de Veiligheidsregio Zuid- Limburg besloten om een ontheffing te verlenen voor het maximaal aantal personen per ruimte voor Schouwburg De Domijnen en Poppodium Volt voor de komende 3 weken.

______________________________

Update: 02-10-2020 – 09.00 uur

Informatie De Domijnen en Corona-maatregelen vanaf 2 oktober 2020, 09.00 uur

De Domijnen doet er alles aan om je welkom te blijven heten in de komende periode, waarin de regering en de veiligheidsregio Zuid-Limburg nieuwe maatregelen heeft afgekondigd. Daarin staan jouw veiligheid en die van onze medewerkers voorop. Op onze website www.dedomijnen.nl vind je bovenin de blauwe balk de mogelijkheid om direct naar onze veiligheidsprotocollen door te klikken.

We updaten onze informatie over jouw bezoek. We blijven van je vragen om bij klachten thuis te blijven en in onze gebouwen de protocollen na te leven. Bij binnenkomst vragen we je dringend je handen te desinfecteren, 1,5 meter afstand te houden, de protocolregels die op de posters staan en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Het mondkapje is in al onze vestigingen verplicht voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder. Alleen wanneer je op een plaats zit in onze zalen, een computerwerkplek in onze bibliotheekvestigingen gebruikt of een cursus zittend volgt, mag het mondkapje af.

Op die manier kunnen we je een veilig en aangenaam bezoek bezorgen!

Tom de Rooij

Directeur-bestuurder De Domijnen

______________________________

Update: 29-09-2020 – 18.00 uur

Informatie De Domijnen en Corona-maatregelen vanaf 29 september 2020, 18.00 uur

De Domijnen doet er alles aan om je welkom te blijven heten in de komende periode, waarin de regering en de veiligheidsregio Zuid-Limburg nieuwe maatregelen heeft afgekondigd. Daarin staan jouw veiligheid en die van onze medewerkers voorop. Op onze website www.dedomijnen.nl vind je bovenin de blauwe balk de mogelijkheid om direct naar onze veiligheidsprotocollen door te klikken.

We updaten onze informatie over jouw bezoek. We blijven van je vragen om bij klachten thuis te blijven en in onze gebouwen de protocollen na te leven. Bij binnenkomst vragen we je dringend je handen te desinfecteren, 1,5 meter afstand te houden, de protocolregels die op de posters staan en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Op die manier kunnen we je een veilig en aangenaam bezoek bezorgen!

Tom de Rooij

Directeur-bestuurder De Domijnen

______________________________

Update: 01-07-2020 – 13.00 uur

Beste bezoekers!

Inmiddels hebben we gelukkig al weer veel activiteiten en diensten kunnen opstarten. Op deze pagina vind je de actuele openingstijden van onze vestigingen. Hieronder vind je een overzicht van de huidige stand van zaken.

Bibliotheken en Leeswinkels
Vanaf 1 juli hanteren wij weer de reguliere openingstijden voor de locaties Amstenrade, Beek, Born, Echt, Geleen, Ligne, Stein, Elsloo, Urmond en Munstergeleen.
Je hoeft een werkplek niet meer te reserveren. Innemen gaat weer via de selfservice en faciliteiten als toiletten (m.u.v. Leeswinkel Geleen), koffie/thee voorzieningen en kopieerapparaten kunnen weer gebruikt worden. Kijk hier voor meer informatie >

Museum Historie & Archeologie (Erfgoedcentrum) en Museum Hedendaagse Kunst
Onze beide museumlocaties zijn weer geopend tijdens de reguliere openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk hier voor de actuele exposities. Voor een bezoek is het reserveren van een time-slot noodzakelijk!

Filmhuis
Bekijk hier de actuele filmprogrammering. Lees voordat je kaartjes koopt deze informatie over je bezoek aan het filmhuis.

Schouwburg
Op dit moment wordt er stapsgewijs meer duidelijk over wat er met de voorstellingen gebeurt die niet hebben kunnen plaatsvinden vanaf 12 maart 2020. Op deze pagina vind je een overzicht van de status per voorstelling.

Archief
Vanaf 1 juli is de studiezaal van Archief De Domijnen weer geopend. Er gelden echter aangepaste regels en openingstijden. Zo is voor een bezoek reserveren noodzakelijk. Een bezoek kan van dinsdag t/m donderdag tussen 9.00 – 12.00 en 13.00 – 16.00 uur worden ingepland. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 088-5995531 of mail archief@dedomijnen.nl.

Poppodium Volt
Nadere informatie volgt.

______________________________

Update: 22-05-2020 – 14.30 uur

Beste bezoekers!

De Domijnen is blij dat we je vanaf maandag 1 juni 12.00 uur weer kunnen verwelkomen in het Museum Hedendaagse Kust en het Erfgoedcentrum. Vanzelfsprekend houden wij ons aan het door de regering vastgestelde protocol, waardoor jouw en onze veiligheid zo goed mogelijk worden geborgd.

Voor bezoek aan de musea geldt wel dat je vooraf een tijdslot moet reserveren via onze website. Daar vind je ook het protocol waaraan jij en De Domijnen moeten voldoen. Ondanks deze regels gaan we je bezoek zo aangenaam mogelijk maken. Wel zijn de museumwinkels alleen geopend voor bezoekers met een kaartje voor de tentoonstellingen.

Het Filmhuis openen we weer vanaf woensdag 3 juni aanstaande. Vanwege de 1,5 meter maatregelen is het aantal vertoningen en plaatsen beperkt en kun je alleen een film bij ons bekijken als je vooraf een ticket hebt gekocht. Helaas mogen wij aan de zaal geen tickets verkopen. Onze programmeur zorgt voor een mooi programma en ook hier hebben we alle aandacht voor jouw en onze veiligheid. Op de website worden de regels vermeld waar jij en wij ons aan moeten houden. Lees hier de meest gestelde vragen.

Ook binnen al onze bibliotheekvestigingen wordt vanaf dinsdag 2 juni de dienstverlening uitgebreid. Vanaf die datum kun je weer zelf tussen de boeken neuzen om je favoriete boek van dat moment te kiezen. Ook hier spreekt het voor zich dat we ons houden aan de vastgestelde protocollen, waardoor je misschien even buiten moet wachten bij drukte tot het moment dat er de mogelijkheid is om de vestiging binnen te gaan. De computerwerkplekken in de bibliotheek en Leeswinkels gaan binnenkort beperkt open, waarbij je via onze website vooraf een plek en tijdslot kunt reserveren. Wij zorgen ervoor dat de 1,5 meter afstand gegarandeerd blijft. Ten slotte bekijken we per activiteit of en wanneer deze weer kan plaatsvinden, waarbij wij conform het protocol een maximum van 10 personen moeten hanteren. Via onze website worden de data bekend gemaakt.

Het wordt voor jou en ons even wennen. Spontaan naar het museum gaan, even snel boeken ruilen of het filmhuis niet vooraf gepland bezoeken kan even niet. Aan de andere kant zijn wij blij je te kunnen ontvangen en dat het op een aantal plekken mogelijk is om van cultuur te genieten.

Wij kunnen niet wachten om je weer te ontvangen en op gepaste afstand te ontmoeten!

Namens alle medewerkers van De Domijnen

Tom de Rooij

______________________________

Update voor Bibliotheekleden
Alle boeken en andere media die door klanten geleend zijn worden tot 1 juli verlengd. Gedurende de sluitingsperiode van onze bibliotheekvestigingen wordt geen boete berekend.

Vanuit de overheid is besloten dat de openbare bibliotheken vanaf 11 mei weer beperkt opengesteld mogen worden voor publiek. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Wij ontmoeten jullie graag weer in onze bibliotheken en leeswinkels, waar we vanaf 13 mei aangepaste openingstijden hanteren voor het inleveren van geleende media en het op afspraak afhalen van gereserveerde media. Om dit verantwoord te kunnen doen zijn er regels opgesteld zodat we kunnen voldoen aan het veiligheids- en 1,5 meter protocol. Lees er alles over in het Nieuwsbericht over de openstelling van onze bibliotheeklocaties en leeswinkels vanaf 13 mei.

______________________________

Update: 24-4-2020 – 15.00 uur

Afgelopen dinsdag heb je kunnen vernemen dat de regering alle tot nu toe genomen maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan, heeft verlengd tot en met 19 mei 2020, behoudens een versoepeling van de sluiting van het basisonderwijs en de kinderopvang per 11 mei 2020. Dit betekent in ieder geval dat al onze vestigingen tot en met 19 mei 2020 gesloten blijven. Met de scholen zijn wij in overleg hoe wij hen kunnen ondersteunen met cultuureducatie en leesbevordering. Op landelijk niveau worden de door de regering gevraagde protocollen ontwikkeld die de openstelling van culturele gebouwen voorbereiden, met daarin opgenomen onder andere de hygiënevoorschriften en de 1,5 meter afstand. Voor de locaties van De Domijnen zijn wij dit ook aan het voorbereiden. Mochten de maatregelen wijzigen door nadere besluiten van nationale of lokale overheden, dan zullen wij je vanzelfsprekend daarvan op de hoogte brengen.

De Domijnen Dichtbij
Graag wijs ik je op onze onlineservices die we verzamelen op ons digitale platform De Domijnen Dichtbij.

Hier vind je o.a. Leestips, Filmtips, informatie over telefonische spreekuren en grasduinen door het archief. Wil je periodiek op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Voorlopig moeten wij nog even volhouden. Pas goed op jezelf en je naasten.

Sterkte toegewenst in deze moeilijke periode!

Tom de Rooij,
Directeur-bestuurder

______________________________

Update: 1-4-2020 – 15.20 uur

Zoals je gisteren via de nationale media hebt vernomen heeft de regering alle tot nu toe genomen maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan verlengd tot en met 28 april 2020 . Dit betekent in ieder geval dat al onze vestigingen tot en met 28 april 2020 gesloten blijven. Mocht dit wijzigen door nadere besluiten van nationale of lokale overheden, dan zullen wij je vanzelfsprekend daarvan op de hoogte brengen.

Overleg op landelijk niveau
De Domijnen is lid van verschillende landelijke brancheorganisatie die het overleg voeren met de Tweede Kamer en de minister van OCW. Onderwerpen zijn o.a. het verplaatsen van voorstellingen/concerten, gratis toegang tot verschillende online platforms en hoe om te gaan met door jou gekochte tickets. Zodra er uitkomsten zijn over hoe om te gaan met gekochte tickets brengen wij je daarvan op de hoogte via deze website en onze nieuwsbrief.

De Domijnen blijft natuurlijk haar best doen om je te informeren over digitale mogelijkheden om ook in deze tijd te kunnen genieten van cultuur.

Veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd en let vooral op je gezondheid en op je naasten om je heen!

Tom de Rooij

Directeur-bestuurder

______________________________

Update: 24-3-2020 – 16.10 uur

Zoals je gisteren via de nationale media hebt vernomen heeft de regering op 23 maart 2020 aanvullende maatregelen genomen die de verspreiding van het Corona-virus tegen moeten gaan. Dit betekent in ieder geval dat de schouwburg, het poppodium en het filmhuis tot 1 juni 2020 gesloten blijven. Zoals eerder is besloten blijven de musea en de bibliotheekvestigingen gesloten tot en met 6 april 2020. Mocht er door de overheden in de komende weken een ander besluit worden genomen, zullen wij je vanzelfsprekend daarvan op de hoogte brengen.

Verplaatsten voorstellingen en concerten in de periode 6 april – 1 juni 2020
In het vorige bericht op onze website hebben wij gecommuniceerd dat een aantal voorstellingen verplaatst zou worden, ook naar een datum in de periode 6 april – 1 juni 2020. Je begrijpt dat deze verplaatste voorstellingen door de aanpaste maatregelen eveneens geen doorgang kunnen vinden. Op nationaal niveau is met de overkoepelende brancheverenigingen overeengekomen dat in de komende maanden wordt besproken hoe om te gaan met de voorstellingen. In datzelfde overleg wordt besproken hoe om te gaan met de seizoenspocket 2020 – 2021 en de start van het theaterseizoen. We houden je uiteraard via de website en onze nieuwsbrieven op de hoogte.

Tickets
De minister van OCW maakt op een later moment bekend op welke wijze zij de culturele sector gaat ondersteunen. Op nationaal niveau is de podiumsector in gesprek, met onder andere de minister, hoe om te gaan met de verkochte tickets en eventuele verplaatsingen en annuleringen van voorstellingen en concerten. Op dit moment is daar geen duidelijkheid over. Zodra hier een uitspraak over is, zullen wij onze bezoekers die een ticket hebben gekocht via een servicemail op de hoogte stellen. We hopen op je begrip en vragen je nog om geduld te hebben.

Cultuur in moeilijke tijden
De Domijnen doet haar best je alternatieven op het gebied van cultuuraanbod aan te bieden. Via onze bibliotheek vind je daar al voorbeelden van. Verder zullen wij gratis onlineactiviteiten voor je gaan organiseren. Wij houden je op de hoogte van deze activiteiten via onze nieuwsbrief en berichten op de website. Wij wensen je de komende tijd veel sterkte toe en blijf gezond!

______________________________

Update: 16-3-2020 – 19.20 uur

De regering heeft de periode waarin maatregelen tegen verdere verspreiding van het Corona-virus verlengd tot en met 6 april 2020. Vandaar dat De Domijnen de al genomen maatregelen ook heeft verlengd tot en met 6 april.

De Domijnen blijft bereikbaar voor uw vragen en opmerkingen via het email adres info@dedomijnen.nl en telefonisch op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur. Wij vragen je begrip dat in deze uitzonderlijke situatie de telefoonlijnen soms drukker bezet zijn dan gebruikelijk en het antwoord op je email wat langer op zich zal laten wachten.

Bibliotheek en Leeswinkels
De uitleentermijn van de geleende bibliotheekmaterialen wordt automatisch verlengd met 3 weken, waardoor er geen boetes zullen ontstaan. Wij verzoeken je om via onze website zoveel mogelijk je materialen te verlengen.

Educatie
Alle activiteiten van educatie zijn tot in ieder geval 6 april geannuleerd. Zodra we weer operationeel zijn informeren wij je via onze gebruikelijke kanalen. Een en ander is dan mede afhankelijk van de beschikbaarheid van onze partners.

Podium
Alle filmvoorstellingen worden tot en met 6 april 2020 geannuleerd. Hieronder vind je de lijst met voorstellingen en concerten van de schouwburg en poppodium gedurende de periode dat De Domijnen gesloten is. Wij pogen om zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen. Wij zullen je zo goed mogelijk daarvan op de hoogte houden.

Oorspronkelijke datumVoorstellingLocatieNieuwe datum
12 maartScapino Ballet – PearlSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
13 maartZjear Bataille – MaraSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
14 maartThe OversleptPoppodium VoltVerplaatst naar 9 oktober
14 maartTisjeboy Jay – Van het Net naar het DoekSchouwburg De DomijnenVerplaatst naar 28 mei
14 maartZjear Bataille – MaraSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
15 maartBrugklas de MusicalSchouwburg De DomijnenVerplaatst naar 19 april
15 maartZjear Bataille – MaraSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
15 maartOpen PodiumSchouwburg De DomijnenVerplaatst naar 19 april
17 maartVia Zuid – Sneak PeakSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
20 maartRewindPoppodium VoltVerplaatst naar 4 september
20 maartOG3NE – Sweet Harmony TourSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
20 maartKees van Amstel – Een bang jongetje dat hele enge dingen doetSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
21 maartTim Knol – Lost & Found 2Schouwburg De DomijnenNog niet bekend
21 maartNonaPoppodium VoltVerplaatst naar 30 oktober
21 maartHuub Stapel – Het HuwelijkSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
22 maartBrandweer Sam Live – Het Grote KampeeravontuurSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
24 maartHans en Steven Kazàn – Alive and kickingSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
25 maartJim van der Zee – Starting The EngineSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
27 maartDebby Petter – De liefde voorbijSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
27 maartDisco TropicanaPoppodium VoltNog niet bekend
28 maartFleddy MelculyPoppodium VoltVerplaatst naar 24 oktober
29 maartMuseumconcert – Nienke Nasserian NillesenMuseum Hedendaagse Kunst, LigneNog niet bekend
31 maartClub Lam – Die AlreadySchouwburg De DomijnenNog niet bekend
1 aprilRundfunk – TodesangstschreiSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
2 aprilEllen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth – Tis Hier Geen HotelSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
3 aprilRowwen Hèze – Alleen de liedjesSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
3 aprilDe CabaretpoelSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
4 aprilHadewych Minis & Het Matangi Kwartet – Hadewych Doet De DamesSchouwburg De DomijnenNog niet bekend
5 aprilErnst, Bobbie en de rest – Geklungel in de jungleSchouwburg De DomijnenNog niet bekend

 

Gezien de uitzonderlijke situatie van dit moment kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de financiële afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om het concert, de voorstelling, film of het evenement naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig. Wij informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling.

Met vriendelijke groet,

Tom de Rooij
Directeur/bestuurder

______________________________

Update: 13-3-2020 – 17:21 uur

Alle locaties van De Domijnen zijn vanaf zaterdag 14 maart 2020 tot 1 april 2020 gesloten. Dit doen we omdat we de gezondheid van jou als bezoeker en van onze medewerkers zeer serieus nemen. Hieronder vind je een update wat dit betekent voor de verschillende locaties. De Domijnen blijft telefonisch bereikbaar en we zullen je via onze website op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen.

Schouwburg De Domijnen, Filmhuis De Domijnen en Poppodium Volt

Met ingang van heden worden alle voorstellingen, concerten, filmvertoningen en evenementen geannuleerd dan wel verplaatst.

Gezien de uitzonderlijke situatie van dit moment kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de financiële afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om het concert, de voorstelling, film of het evenement naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.

Wij informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar zijn. Wij vragen begrip voor deze situatie.

De Uitbalie is vanaf morgen tevens gesloten. Wij blijven tijdens de reguliere openingstijden telefonisch bereikbaar.

Museum Hedendaagse Kunst

De opening van de expositie Family tree wordt uitgesteld. Een nieuwe datum wordt via onze reguliere communicatiekanalen zoals website, nieuwsbrieven en social media bekend gemaakt. Tot die tijd is het museum gesloten.

Erfgoedcentrum

Het Erfgoedcentrum sluit de duren voor alle bezoekers, inclusief de studiezaal van het archief. Tijdens de reguliere openingstijden van de studiezaal zijn wij telefonisch bereikbaar.

Bibliotheken en Leeswinkels in Sittard-Geleen, Stein, Echt-Susteren, Amstenrade (Beekdaelen) en Beek

Alle vestigingen zijn vanaf morgen gesloten. Wij verzoeken je om je geleende materialen via onze website te verlengen. De uitleentermijn van de materialen wordt met twee weken verlengd zonder dat er boete ontstaat.

Cursussen en activiteiten

Alle cursussen en activiteiten worden geannuleerd of verplaatst. Wij informeren alle deelnemers die deelnemen aan cursussen per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar zijn. Wij vragen begrip voor deze situatie.

Met vriendelijke groet

Tom de Rooij
directeur-bestuurder
De Domijnen

______________________________

Update: 12-3-2020 – 19:25 uur

Schouwburg/Poppodium Volt
Alle voorstellingen en concerten in de locaties schouwburg en het poppodium Volt worden geannuleerd tot en met 31 maart 2020. Indien mogelijk verplaatsen we de voorstellingen en concerten.
Je wordt per voorstelling via een servicemail op de hoogte gesteld.
We verwachten na het weekend meer informatie te kunnen geven over de financiële afwikkeling van de gekochte kaarten.

Filmhuis
Alle filmvoorstellingen gaan door

Bibliotheek
Bibliotheken en Leeswinkels blijven open
Alle cursussen, workshops en de belastingspreekuren gaan door

Museum Hedendaagse Kunst en Erfgoedcentrum
De musea blijven geopend

Archief
De leeszaal blijft open

Educatie
Alle cursussen, workshops en de belasting spreekuren gaan door

Algemeen
We blijven nauwlettend volgen wat de aanwijzingen van het RIVM en GGD zijn

______________________________

12-3-2020 – 15:57 uur
De Domijnen heeft de persconferentie van de minister president gevolgd. Op dit moment brengen wij de consequenties voor al onze activiteiten in kaart. Wij houden je via deze webpagina op de hoogte.

[Deze pagina zal worden aangevuld met de laatste relevante informatie zodra beschikbaar]

eerdere berichten
aan het zoeken...