Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Cashless betalen bij De Domijnen

publicatiedatum:
woensdag 3 januari

Vanaf 1 januari 2018 wordt binnen alle eigen onderdelen van De Domijnen ‘cashless’ (geen munten en/of bankbiljetten meer) betalen ingevoerd. Een van de belangrijkste redenen is de veiligheid van onze eigen medewerkers en de vele vrijwilligers die werkzaam zijn aan de balies van de schouwburg, musea, bibliotheken en het filmhuis. Onze gebouwen zijn bijna allemaal openbaar toegankelijk. Mensen kunnen in- en uitlopen en 100% beveiliging is niet altijd overal mogelijk. Overigens is het filmhuis al sinds de opening in Ligne ‘cashless’.

Daarnaast is het voor jou als klant handig en efficiënt. We weten dat meer dan 90% van alle transacties binnen De Domijnen al via pin, creditcard, smartphone of elektronisch bankieren gaat. Het voorkomt ook fouten bij het wisselen van geld en het is sneller. Zeker nu veel mensen gebruik maken van contactloos pinnen. Ook als je geen bankpas bij je hebt, blijft het mogelijk om evenementen van De Domijnen betaald te bezoeken. Als je je kunt legitimeren (wij maken een kopie) dan sturen wij je (per mail) in uitzonderlijke gevallen een factuur van het te betalen bedrag. Dit kun je dan later aan ons overmaken. Ook terugpinnen is geen probleem.

We realiseren ons dat dit voor sommigen even wennen is, maar we weten dat cashless betalen (doordat het snel en efficiënt is) de gastvrijheid verhoogt.

eerdere berichten
aan het zoeken...