Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

(A)Broad Horizon

publicatiedatum:
woensdag 18 november

(A)Broad Horizon – Connected in Isolation
Maandag 23 t/m zondag 29 november | diverse locaties De Domijnen

In samenwerking met een aantal internationale studenten uit de regio zijn we de afgelopen maanden bezig geweest om een reeks aan events samen te stellen. Waar we in deze periode verder van elkaar af raken brengen we de bezoekers op afstand dichter bij elkaar. Culturen kruisen elkaar in de week (23 t/m 29 november) die we (A)Broad Horizon noemen. Een week met een breed aanbod waar we een kijkje nemen over de grens op muzikaal vlak, maar ook andere kunsten komen aanbod zoals stand-up, expositie en film.

Knock Out Comedy Crew
Op dinsdag 24 november kun je in Poppodium Volt genieten van internationale comedy. Een line-up van Stephen Bell, Dave Felida en Bob Maclaren met als MC van de avond Edo Berger. Ook tijdens connected in isolation mag en kan er gelachen worden, misschien wel het belangrijkste om te doen tijdens deze periode. Even lekker loslaten, genieten van Engelstalige comedy op het hoogste niveau. Laat je een avond verassen in Poppodium Volt, met een intieme setting op afstand is het veilig en gezellig.
Koop hier je kaarten >

Museum of Humanity
Project Humanity kreeg in 2001 voor het eerst vorm toen fotograaf Ruben Timman in Vietnam een droom kreeg: “Ik bezoek het “Museum der Mensheid” en krijg een rondleiding van Kofi Annan. Tijdens deze rondleiding doe ik een schokkende ontdekking: het museum verkeert in vervallen staat. De vitrinekasten zitten onder een dikke laag stof, alles is smerig, het glas gebroken en het is er donker. Ik ben verontwaardigd, want niemand lijkt zich er druk om te maken”.

Sinds 2004 ging hij aan de slag om dit museum te ontdoen van het stof en maakte sindsdien foto’s over de hele wereld. “Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de moeite waard is en het verdient om met waardigheid te worden afgebeeld”. In 2019 werd het museum realiteit in Zaandam. Nu vindt het zijn weg naar het zuiden waar tijdens de shows van The Knock Out Comedy Crew, Steffen Morrison en Altin Gün een klein museum wordt opgericht in Poppodium Volt. De bezoekers van deze voorstellingen kunnen dit museum gratis doorlopen. In 2021 zal het Museum of Humanity terugkeren naar Sittard-Geleen, later meer hierover.

 

Films in Filmhuis De Domijnen met Engelse ondertiteling
Buladó
Corpus Christi
Kajillionaire
Paradise Drifters
The Nest

Slotconcert met Altin Gün, Maurino, BMI Goes India en Aram Atti
Op zondag 29 sluiten we deze week af met een intiem concert van Altin Gün, Maurino (TenTemPies), BMI Goes India en Aram Atti. Een unieke avond waarbij 4 zeer getalenteerde acts het podium beklimmen. Deze avond hoor je geluiden van over de gehele wereld in een setting die we hopelijk niet veel vaker hoeven mee te maken. Maar samen komen we, op afstand, bij elkaar.
Koop hier je kaarten >

Deze week komt tot stand door de support en subsidie van de Provincie Limburg en de Gemeente Sittard-Geleen.

eerdere berichten
aan het zoeken...