Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Leden

Businessclub De Domijnen is bedoeld voor ondernemers en bestuurders die zich bewust zijn van het belang van kunst en cultuur voor de regio en voor hun eigen organisatie. Onderstaande bedrijven hebben zich al aangemeld als lid van de Businessclub.

Leden

Deloitte Limburg

- Deloitte Limburg is lid via Stichting Cultuursponsoring Sittard - ‘Deloitte’ is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk advisering, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening.

Kamps van Baar Advocaten

- Kamps van Baar Advocaten is lid via Stichting Cultuursponsoring Sittard - Binnen uw onderneming hebt u regelmatig behoefte aan degelijke juridische kennis en goed juridisch advies. Voor ieder juridisch probleem hebben wij een flexibele en op maat gemaakte oplossing.

Metis Notarissen

- Metis Notarissen is lid via Stichting Cultuursponsoring Sittard - Het notarisambt vinden wij, notarissen, het mooiste vak ter wereld. Maar wat wij vooral belangrijk vinden, is dat het vak op hoog niveau moet kunnen worden uitgeoefend, zodat je als notariskantoor écht van (meer) waarde kunt zijn voor je cliënten.

Rabobank Westelijke Mijnstreek

- Rabobank Westelijke Mijnstreek is lid via Stichting Cultuursponsoring Sittard - De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit onze coöperatieve grondslag verbinden we mensen en delen we kennis.

Koenen en Co Accountants

Koenen en Co is de vooruitstrevende totaaladviseur voor zakelijk Zuid-Nederland. Samen met u bekijken onze adviseurs alle kanten van uw bedrijf om zo te komen tot succesvolle oplossingen. Koenen en Co is continu op zoek naar mogelijkheden om u succesvoller te laten ondernemen.

Capra Advocaten

Al sinds 1928, het jaar van onze oprichting, biedt Capra juridische bijstand aan organisaties in het publieke domein. Dit vereist naast kennis van alle relevante regels, kennis van en met name gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke belangen; bij uitstek ons werkterrein.

MH Roadstyling

Tegenwoordig vinden klanten hun weg naar ons bedrijf voor het leveren en bedrukken van drukwerk, relatiegeschenken, promotieartikelen, interieurdecoraties én kleding. Grote bekendheid hebben wij opgebouwd met onze bewegwijzeringsystemen. Op dit gebied mogen wij ons marktleider in Limburg noemen.

Brightlands Chemelot Campus

Brightlands Chemelot Campus is one of the eight National Science and Innovation Parks in The Netherlands. Since 2012, the campus development is executed by a consortium of three parties: Royal DSM, the Province of Limburg and Maastricht University.

Viskom

Viskom is een grafisch ontwerpburo; de ‘vis’ is van visueel en de ‘kom’ van communicatie. Viskom werkt momenteel voor klanten in de culturele sector, de zorgsector en MKB bedrijven.

De Limbourg

Warme gastvrijheid en culinaire verwennerij prijken hier op de kaart. Het markante hotel op de markt in Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance.

Engie

- Engie is lid via Stichting Cultuursponsoring Sittard - Werk maken van verduurzaming. Elke dag werken wij aan het realiseren van duurzame oplossingen die ons een stapje dichterbij de wereld van morgen brengen.

Kom'mit

Kom’mit is hét MVO-platform voor werkgevers en ondernemers die ervan overtuigd zijn dat werk de basis vormt van onze economie en welvaart.

Phidias

Phidias richt zich op het ontwikkelen en realiseren van de omgeving waar je je bevindt. Denk hierbij aan exploitatie concepten, concepten voor vastgoed en productontwikkeling en bijbehorende financieringsconcepten. Leefbaarheid voor de mens, de gebruiker, staat daarbij centraal voor ons multidisciplinaire team. Together, we create your world.

aan het zoeken...