Filmhuis De Domijnen

Welkom bij filmhuis De Domijnen. Hier vind je ons wekelijks filmaanbod en onze specials.

Programma

Lieve gasten,

Door de aangescherpte coronamaatregelen van de overheid zijn er op dit moment geen vertoningen in het filmhuis. Gelukkig kun je wel van films genieten in onze online filmzaal Picl.

Films op Picl
Nu te zien via Picl

The Father

Ook deze publieksfavoriet is nu al te zien bij Picl.

Lees meer
Nu te zien via Picl

Ook muizen gaan naar de hemel

Een prachtige stop-motionfilm voor de hele familie over een jonge muis met een opvliegend karakter en een onzekere vos die samen in de dierenhemel terecht komen. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de gezworen vijanden.

Lees meer
Nu te zien via Picl

Druk

Mads Mikkelsen schittert in Oscarwinnende tragikomedie over het genot van alcohol.

Lees meer

Deze week bij Filmhuis De Domijnen

Tot Later...

Lees meer

Volledige agenda van Filmhuis de Domijnen

Tot Later...

Lees meer

Verwacht

Kijk hier welke films je kunt verwachten in 2022 in Filmhuis De Domijnen

Lees meer

Fan van het filmhuis?

Meld je dan aan als Vriend van De Domijnen en profiteer van €2 korting op je filmticket. Maar kijk ook eens naar de andere voordelen.

Lees meer

Filmgekken gezocht

Filmhuis De Domijnen is op zoek naar jou! Organiseer samen met andere jongeren filmavonden voor Filmhuis De Domijnen.

Lees meer

Vrijwilliger worden?

Heb jij een warm hart voor cinema? Word dan vrijwilliger bij Filmhuis De Domijnen. Je ontvangt onze gasten, schenkt een drankje of start de film. Zo zorgen we samen voor een mooi filmmoment voor onze gasten.

Lees meer
Filmhuis De Domijnen, Ligne 3 6131 MT Sittard 088-5995533 film@dedomijnen.nl

Praktische informatie

De reguliere entreeprijs is €9, met €2 korting voor studenten, CJP, vrienden en supporters van De Domijnen en via FSI. Donderdagavond, Vrijdag- en Zaterdagmiddag reguliere ticketprijs €6,50. Kinderen t/m 12 jaar €6,50. Kijk hier voor alles wat je wilt weten over parkeren, toegankelijkheid etc.

Meer praktische info

Ons Filmhuis in Sittard

Ben je op zoek naar de beste filmhuisfilms of nieuwe films voor kinderen? Kijk dan eens naar het aanbod van Filmhuis De Domijnen in Sittard. Filmhuis De Domijnen biedt bewust ook ander aanbod dan een bioscoop. Zo vind je hier bijvoorbeeld documentaires, art house films en bijzondere animatie. Maar ook Nederlandse films en speelfilms die ook in de bioscoop draaien ontbreken niet in ons Filmhuis in Sittard. Naast filmvoorstellingen kun je bij Filmhuis De Domijnen ook terecht voor speciale activiteiten zoals lezingen, Q&A’s of een film met hapjes en drankjes.

aan het zoeken...