Filmhuis De Domijnen

Welkom bij filmhuis De Domijnen. Hier vind je ons wekelijks filmaanbod en onze specials.

Programma van 28 november t/m 17 december

Lieve gasten, door de aangescherpte coronamaatregelen van de overheid kunnen wij na 17.00 uur geen films meer vertonen. Hierdoor hebben wij ook te weinig tijd om door de week films overdag te vertonen.

Er komt wel een weekendprogrammering, details hierover volgen zsm op website en social media. We gaan dan overigens terug naar een 1/3 zaalcapaciteit dus genoeg ruimte om je heen.
Tip: Je kunt wel nog steeds de mooiste films bekijken via PICL.

Films op Picl

Deze week bij Filmhuis De Domijnen

Bekijk ons filmprogramma van di t/m zo

Lees meer

Volledige agenda van Filmhuis de Domijnen

Lees meer

Verwacht

Kijk hier welke films je de komende weken kunt verwachten.

Lees meer
di 14 dec 19.30 uur

Gorillaz: Song Machine Live from Kong

Muziek & Cinema i.s.m. Poppodium Volt. Alleen op 14 december beleef je in bioscopen in het hele land een spectaculair optreden van de grootste virtuele band in de wereld.

Lees meer

Filmcursus van Jan Salden: De regisseur is een vrouw!

Lees meer

Cinema Select: Charlie Chaplin films

Lees meer

Vrijwilliger worden?

Heb jij een warm hart voor cinema? Word dan vrijwilliger bij Filmhuis De Domijnen. Je ontvangt onze gasten, schenkt een drankje of start de film. Zo zorgen we samen voor een mooi filmmoment voor onze gasten.

Lees meer

Weekfolder

Alles bij elkaar in 1 handig overzicht? Bekijk dan onze weekfolder. Alle films van die week, aandacht voor specials en ook een vooruitblik naar de verwachte films. Makkelijk online te bekijken, te downloaden en te delen.

Bekijk de weekfolder
do 9 dec

Annette + inleiding door door Gerlinda Heywegen

Als de beroemde operazangeres Ann na een voorstelling de omstreden cabaretier Henry ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Al snel worden ze omgedoopt tot het perfecte glamourkoppel. De geboorte van hun bijzondere dochter Annette zal hun leven echter voorgoed veranderen. Bij de vertoning op 9 december geeft Gerlinda Heywegen een inleiding.

Lees meer
wo 15 dec 20.00 uur zo 19 dec 16.45 uur

Bigger than Us + inleiding door Jennifer Slippens & Amani Boukhrissi

In deze actuele documentaire laten jonge changemakers op inspirerende wijze zien dat iedereen een verschil kan maken voor een betere wereld. Op 15 en 19 december is er een inleiding door Jennifer Slippens (voorzitter bestuur DWARS) en Amani Boukhrissi (steun fractie GroenLinks Sittard-Geleen en bestuurslid van Veer Zeen Jòngk

Lees meer
wo 12 jan

Pleasure + inleiding door Gerlinda Heywegen

De Zweedse Bella landt in LA met 25 tattoos, gepiercete tepels en een vurig verlangen om door te breken in de filmwereld. Als pornoster. Pleasure is een rauw, maar humaan en geestig portret van een mannenwereld, bekeken door de ogen van een jonge vrouw. Op 12 januari geeft Gerlinda Heywegen een inleiding.

Fan van het filmhuis?

Meld je dan aan als Vriend van De Domijnen en profiteer van €2 korting op je filmticket. Maar kijk ook eens naar de andere voordelen.

Lees meer

PICL: film thuis

Op elk moment arthousefilms kijken die in het filmtheater draaien, gewoon bij je thuis. Klik hieronder voor ons aanbod.

Lees meer

Praktische informatie

De reguliere ticketprijs is € 9, op vrijdagmiddag kun je al de films zien voor € 6.50. Kijk hier voor alles wat je wilt weten over parkeren, toegankelijkheid etc.

Lees meer

Heel gemakkelijk 1,5 meter afstand te houden

Voor een fijne cinemabeleving in tijden van corona hebben we besloten om niet de volledige zaalcapaciteit te benutten. Zo kun jij meer dan genoeg afstand houden tot andere bezoekers. Geniet dus gerust van onze films, ook nu!

aan het zoeken...