Filmhuis De Domijnen

Welkom bij filmhuis De Domijnen in Sittard. Hier vind je ons wekelijks filmaanbod en onze specials.

Deze week bij Filmhuis De Domijnen

Kijk hier voor het programma van deze week.

Lees meer

Volledige agenda van Filmhuis de Domijnen

Bekijk de hele agenda van het filmhuis.

Lees meer

Verwacht

Kijk hier welke films je kunt verwachten in Filmhuis De Domijnen

Lees meer

Programma-overzicht

Wil je het hele programma van Filmhuis De Domijnen van deze week in 1 handig overzicht? Goed nieuws: het programma-overzicht kun je hier bekijken. Veel filmplezier!

Bekijk
di 24 mei 19.30 uur di 31 mei 19.30 uur di 7 juni 19.30 uur di 14 juni 19.30 uur di 21 juni 19.30 uur di 28 juni 19.30 uur

FILMCOLLEGE • Bellissimo: De Italiaanse Film door Jan Salden

Volg deze 6 filmcolleges en je hebt een beter beeld van de Italiaanse film en je weet waarom het een filmland blijft om rekening mee te houden.

Lees meer
wo 25 mei 20.00 zo 29 mei 19.15

A-ha The Movie – MUZIEK & CINEMA

Een film over goede muziek, grote ambities, gebroken vriendschappen en – heel misschien, zelfs vergiffenis. De documentaire herinnert ons aan de invloed van de iconische band en de eindeloze vrolijkheid die de nummers ons gebracht hebben en nog altijd weten te brengen.

Lees meer
Vanaf 2 juni

Bigger than us + inleiding Jóngk & Dwars

De Nederlands-Indonesische Melati Wijsen (20) komt al jaren in actie tegen plasticvervuiling en met groot succes; op jonge leeftijd is ze erin geslaagd het eiland Bali vrij te maken van plastic tasjes. Bigger Than Us toont de intrigerende en ontroerende reis van Melati waarbij ze andere jonge changemakers ontmoet die hun leven wijden aan een betere toekomst. Met inleiding door Jennifer Slippens (voorzitter bestuur DWARS) en Amani Boukhrissi (steun fractie GroenLinks Sittard Geleen en bestuurslid van Veer Zeen Jòngk).

Lees meer
wo 1 juni 20.00 zo 5 juni 19.15

Nature on Tour: ‘Sounds of the South’ & ‘Nederland onder water’

2 films met natuur als centraal thema, in één programma. Sounds of the South met muzikant en vogelaar Ruben Hein & Onderwater Nederland met voice-over van Gijs Scholten van Aschat.

Lees meer
vr 3 juni 20.55

Délicieux • (Voorpremière)

Délicieux is een innemende Franse kostuumfilm waarin we ontdekken hoe aan de vooravond van de Franse Revolutie het eerste restaurant ontstond. De culinaire hoogstandjes en politieke ontwikkelingen bieden een smakelijk feelgood drama.

Lees meer

Aanraders op Picl

Kijk je liever thuis vanaf de bank een mooie film? Dan is onze online filmzaal bij Picl echt iets voor jou. Bekijk het aanbod, zoek een film uit waar je zin in hebt en voor je het weet bevind je je in een andere wereld.

Lees meer

Fan van het filmhuis?

Meld je dan aan als Vriend van De Domijnen en profiteer van €2 korting op je filmticket. Maar kijk ook eens naar de andere voordelen.

Lees meer

Filmgekken gezocht

Filmhuis De Domijnen is op zoek naar jou! Organiseer samen met andere jongeren filmavonden voor Filmhuis De Domijnen.

Lees meer

Vrijwilliger worden?

Heb jij een warm hart voor cinema? Word dan vrijwilliger bij Filmhuis De Domijnen. Je ontvangt onze gasten, schenkt een drankje of start de film. Zo zorgen we samen voor een mooi filmmoment voor onze gasten.

Lees meer
Filmhuis De Domijnen, Ligne 3 6131 MT Sittard 088-5995533 film@dedomijnen.nl

Praktische informatie

De reguliere entreeprijs is €9, met €2 korting voor studenten, CJP, vrienden en supporters van De Domijnen en via FSI. Donderdagavond, Vrijdag- en Zaterdagmiddag reguliere ticketprijs €6,50. Kinderen t/m 12 jaar €6,50. Kijk hier voor alles wat je wilt weten over parkeren, toegankelijkheid etc.

Meer praktische info

Ons Filmhuis in Sittard

Ben je op zoek naar de beste filmhuisfilms of nieuwe films voor kinderen? Kijk dan eens naar het aanbod van Filmhuis De Domijnen in Sittard. Filmhuis De Domijnen biedt naast Nederlandse films en speelfilms die ook in de bioscoop draaien bewust ook ander aanbod dan een bioscoop. Zo vind je hier bijvoorbeeld documentaires, art house films en bijzondere animatie. Naast filmvoorstellingen kun je bij Filmhuis De Domijnen ook terecht voor speciale activiteiten zoals lezingen, Q&A’s of een film met hapjes en drankjes.

aan het zoeken...