Filmhuis De Domijnen

Welkom bij filmhuis De Domijnen in Sittard. Hier vind je ons wekelijks filmaanbod en onze specials.

Volledige agenda van Filmhuis de Domijnen

Bekijk de hele agenda van het filmhuis

Lees meer

Programmaboekje

Het hele weekprogramma in 1 handig overzicht

Lees meer

Verwacht

Kijk hier welke films je kunt verwachten in Filmhuis De Domijnen

Lees meer
vanaf di 5 juli 20.15

Documentaire Dinsdag

Vanaf 5 juli zie je de mooiste en meest spraakmakende documentaires bij Filmhuis De Domijnen. We beginnen met Invisible Demons. In de weken daarna zie je ook nog: Grutto! De Reis van onze Nationale Vogel, Fire of Love, The Capote Tapes, Ennio en The Real Charlie Chaplin.

Lees meer
vanaf do 4 aug

Supereroi

Supereroi vertelt de liefdesgeschiedenis van de tegenpolen Anna en Marco. Je hebt superkrachten nodig om je hele leven van elkaar te kunnen houden, dat weten Anna en Marco maar al te goed. Van regisseur Paolo Genovese (Perfetti sconosciuti).

Lees meer
vr 5 aug 20.45 za 6 aug 20.15 zo 7 aug 19.15 vr 12 aug 20.40

Speak No Evil

Tijdens een vakantie in Toscane raken een Deens en Nederlands gezin met elkaar bevriend. Het klikt zelfs zo goed dat ze besluiten om elkaar na de vakantie nog een keer op te zoeken. Het duurt echter niet lang voordat de reünie uit de hand begint te lopen, als blijkt dat de Nederlanders zich op vakantie anders voordeden dan ze in hun eigen omgeving werkelijk zijn.

Lees meer
di 9 aug 19.30 zo 14 aug 16.00

Ennio + Inleiding door filmanalist Jan Salden

Sergio Leone liet hem de muziek voor al zijn films componeren. Quentin Tarantino noemde hem zijn favoriete componist. Hans Zimmer, John Williams, maar ook vele rockgiganten waaronder Dire Straits en Metallica werden door hem geïnspireerd. Ennio Morricone is onbetwist een van de meest invloedrijke en legendarische componisten in de filmgeschiedenis. Dit is zijn verhaal.

Lees meer
vr 12 aug vr 26 aug za 27 aug vr 2 sept

Buitencinema

Vanaf 12 augustus is het weer tijd voor Buitencinema. Mooie films op bijzondere locaties. Je ziet Gli anni più belli, Druk, The French Dispatch en The Truffle Hunters.

Lees meer
Vanaf 15 sept

Moonage Daydream - UITVERKOCHT

Moonage Daydream is een meeslepende bioscoopfilm van de voor een Oscar® genomineerde filmmaker Brett Morgen, regisseur van Cobain: Montage of Heck. De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar ook dient als een gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21e eeuw.

Lees meer
16 t/m 18 sept

Filmprogramma Musica Sacra

Tijdens het festival Musica Sacra presenteert Filmhuis De Domijnen de volgende films: Children of the Labyrinth - inclusief expositie, Human Flow, Sabaya, Quo Vadis, Aida? en Latcho Drom.

Lees meer

Aanraders op Picl

Kijk je liever thuis vanaf de bank een mooie film? Dan is onze online filmzaal bij Picl echt iets voor jou. Bekijk het aanbod, zoek een film uit waar je zin in hebt en voor je het weet bevind je je in een andere wereld.

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, filmtips, specials en meer!

Meld je nu aan

Fan van het filmhuis?

Meld je dan aan als Vriend van De Domijnen en profiteer van €2 korting op je filmticket. Maar kijk ook eens naar de andere voordelen.

Lees meer

Filmgekken gezocht

Filmhuis De Domijnen is op zoek naar jou! Organiseer samen met andere jongeren filmavonden voor Filmhuis De Domijnen.

Lees meer

Vrijwilliger worden?

Heb jij een warm hart voor cinema? Word dan vrijwilliger bij Filmhuis De Domijnen. Je ontvangt onze gasten, schenkt een drankje of start de film. Zo zorgen we samen voor een mooi filmmoment voor onze gasten.

Lees meer
Filmhuis De Domijnen, Ligne 3 6131 MT Sittard 088-5995533 film@dedomijnen.nl

Praktische informatie

De reguliere entreeprijs is €9, met €2 korting voor studenten, CJP, vrienden en supporters van De Domijnen en via FSI. Donderdagavond, Vrijdag- en Zaterdagmiddag reguliere ticketprijs €6,50. Kinderen t/m 12 jaar €6,50. Kijk hier voor alles wat je wilt weten over parkeren, toegankelijkheid etc.

Meer praktische info

Ons Filmhuis in Sittard

Ben je op zoek naar de beste filmhuisfilms of nieuwe films voor kinderen? Kijk dan eens naar het aanbod van Filmhuis De Domijnen in Sittard. Filmhuis De Domijnen biedt naast Nederlandse films en speelfilms die ook in de bioscoop draaien bewust ook ander aanbod dan een bioscoop. Zo vind je hier bijvoorbeeld documentaires, art house films en bijzondere animatie. Naast filmvoorstellingen kun je bij Filmhuis De Domijnen ook terecht voor speciale activiteiten zoals lezingen, Q&A’s of een film met hapjes en drankjes.

aan het zoeken...