Buitencinema

Vanaf 12 augustus is het weer tijd voor Buitencinema: op een bijzondere locatie genieten van de mooiste films.

vr 12 aug

Buitencinema Merici • Gli anni più belli

Een mediterraanse avond in de Cour Solanus en Jardin d’Isabelle van met een overheerlijk 3-gangen diner, verzorgd door Restaurant George’s. De avond sluiten we af in stijl met de zomerse film Gli anni più belli, een film over vriendschap, familie en het leven.

Lees meer
vr 26 aug

Buitencinema Sint Rosa Festival: Druk

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collega’s aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven

Lees meer
za 27 aug

Buitencinema Sint Rosa Festival: The French Dispatch

The French Dispatch presenteert een collectie verhalen uit de laatste uitgave van een Amerikaans tijdschrift dat in de 20ste eeuw in een fictief Frans stadje gemaakt werd. De hoofdrollen worden vertolkt door: Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray en Owen Wilson.

Lees meer
vr 2 sept

Buitencinema met Plök: The Truffle Hunters

Diep in de bossen van Piemond in Noord-West Italië zoekt een groep oude mannen samen met hun trouwe honden naar ’s werelds duurste ingrediënt: de witte Alba truffel. Deze zeldzame delicatesse is ondanks de verregaande moderne technologie nog niet gecultiveerd. De mannen zijn van generatie op generatie geoefend in het zoeken naar de truffels en leiden een eenvoudig en rustig bestaan in harmonie met hun honden en de schilderachtige omgeving.

Lees meer
aan het zoeken...