Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Kunst in de Supermarkt: Huub Gubbels

publicatiedatum:
dinsdag 25 mei
Kunst in de Supermarkt Huub Gubbels

Mijn Naam is Huub Gubbels. Nadat ik in 2013 kon stoppen met werken, na een hectische baan als hoofd van de Ambulancezorg in Zuid Limburg, ben ik per toeval uitgekomen bij de Kunstacademie in Maasmechelen. Ik had na de basisschool eigenlijk nooit meer geschilderd of getekend. Dat bleek ook zeker in de eerste weken op school. Toen heb ik veel basistechnieken aangeleerd gekregen, die waardevol waren voor de verdere opleiding.

Inmiddels heb ik in 2018 de Kunstacademie met succes kunnen afsluiten en ben ik nu bezig met een twee jarige specialisatie, die echter door Corona een jaar heeft stil gelegen. De eerste vijf jaren waren voornamelijk werken die volgens een opdracht vanuit school gemaakt diende te worden. Nu schilder ik wat in me opkomt. Het zijn voornamelijk abstracte schilderijen.

De werken die hier hangen zijn gemaakt in het eerste jaar van mijn specialisatie. Het zijn allemaal werken met Acrylverf, maar allemaal vanuit mijn hart. Zodra ik begin met schilderen heb ik geen speciaal voorbeeld in mijn hoofd.

Als ik op school bezig ben of thuis is mijn hoofd leeg. Het is erg ontspannend. Als ik kijk naar mijn eigen ontwikkeling vanaf de start aan de Academie, kan ik wel aangeven, dat eenieder kan leren schilderen. 1 Hopelijk kunnen jullie inspiratie uit mijn schilderijen halen en geniet er vooral van.

Kom in contact met Huub:
Email: huubgubbels@icloud.com

eerdere berichten
aan het zoeken...