Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Oktobermaand Kindermaand
sluiten
Oktobermaand Kindermaand

Oktobermaand Kindermaand

Kunst & cultuur speciaal voor kids

1 t/m 31 oktober 2017

diverse locaties in Sittard-Geleen en omstreken
Diversen, jeugd/familie

Tientallen (gratis) activiteiten voor kinderen tot 12 jaar

Voor een prikkie of soms zelfs helemaal gratis naar het museum of theater? Meedoen aan leuke doe-workshops of gewoon gezellig een filmpje pakken? Je podiumdebuut maken of lekker dansen? De openining van de Kinderboekenweek meemaken? Het kan allemaal tijdens Oktobermaand Kindermaand.

 

Alweer voor het derde jaar op rij staat de maand oktober in het teken van kunst & cultuur voor kinderen (tot 12 jaar). Samen met 14 verschillende instellingen uit de regio organiseren we meer dan 50 activiteiten voor kinderen tot 12 jaar.

Open Podium voor kinderen

Eén van deze activiteiten is het Open Podium voor Kinderen. Als een echte artiest mag je op zondag 8 oktober vanaf 14.30 uur je kunsten vertonen. Of je nu wilt dansen, jongleren, zingen, een gedicht voordragen, het mag allemaal. Net zoals in Holland’s Got Talent, maar dan zonder jury. Geef je nu al op bij irene.mentjens@dedomijnen.nl. Dan kun je alvast beginnen met oefenen!

Download hier het programmaboekje met daarin alle activiteiten. Dit boekje wordt ook verspreid via de basisscholen, is verkrijgbaar bij alle lokaties van De Domijnen en bij het VVV-kantoor in Sittard.

 


aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.