Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Grens in beeld
sluiten
Grens in beeld

Grens in beeld

Paspoort Niet Nodig

21 april t/m 31 augustus 2017

Ligne 5, 6131 MT Sittard
Diversen, fotografie tentoonstelling

Paspoort niet nodig: Grens in beeld.

Het themajaar 2017 met als titel: paspoort niet nodig trapt op 20 mei a.s. af met het project Grens in beeld. Dit fotografie project brengt de buitengrenzen in beeld van een deel van het oude Land van Gulik, dat zich uitstrekte van Maaseik (B) over de Westelijke Mijnstreek tot Jülich (D). Zo’n 80 kilometer buitengrens wordt in beeld gebracht.

Daarom roepen we amateur en professionele fotografen op om mee te doen met het project dat werd bedacht door onze cultureel intendanten: Servé Hermans en Michel Sluysmans en wordt gecoördineerd door beroepsfotograaf: Rob Nijpels. Of u nu met een professionele camera fotografeert of met uw mobiele telefoon: iedereen kan en mag meedoen. Van alle aangemelde en ingezonden foto’s wordt een expositie samengesteld die in de zomermaanden te zien is in Ligne 5 te Sittard-Geleen.

Op 30 april is er om 11.00 uur een informatiebijeenkomst in Ligne 5 te Sittard-Geleen waarvoor iedere belangstellende wordt uitgenodigd. Meld u aan bij chantal.waltmans@dedomijnen.nl. Ook als u de 30ste niet aanwezig kunt zijn maar toch onderdeel van dit kunstige project wilt uitmaken.

 

Activiteiten

zo30apr 11:00u

Voorlichtingsbijeenkomst fotografen

Uitleg en hoe kun je meedoen

In een korte sessie wordt uiteengezet wat we precies gaan doen en wat uw rol hierin kan zijn.

Diversen
Ligne 5, 6131 MT Sittard
aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.