Home
sluiten

Voor het culturele veld

Ben je kunstenaar of werkzaam bij een culturele instelling? En wil je iets voor ons betekenen binnen EigenWijs?

Wij zijn op zoek naar:


Culturele experts

De culturele expert werkt als uitvoerder van culturele leerlijn op onze scholen. Wij zijn benieuwd naar wat jij te bieden hebt. Verzorg je dramalessen voor leerlingen en leerkrachten? Of zorg je ervoor dat de kinderen met méér diepgang muziek kunnen beleven?
Wij vullen onze database graag met culturele experts die in staat zijn hun eigen aanbod aan te passen naar de wens van de school.
Wat is jouw specialiteit? En hoe breed kun je gaan? Presenteer jezelf door dit formulier in te vullen. Je wordt opgenomen in onze database. Samen met de school zoeken wij naar degene die het beste aansluit bij de vraag van het onderwijs.

Cultuurverbinders

Als cultuurverbinder ben je betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe culturele leerlijn. Je luistert goed naar de vraag van de school. Je werkt nauw samen met de leerkrachten en geeft samen met hen vorm aan de culturele leerlijn.
Jouw inbreng stimuleert de leerkracht om buiten de gebaande paden te denken. Je bent in staat om breder te denken dan je eigen kunstdiscipline en je bent uitstekend op de hoogte van het hedendaagse onderwijs.

Wil je je verder ontwikkelen?

Binnen EigenWijs versterken we de deskundigheid doordat we samen met de deelnemers activiteiten ontwikkelen en uitvoeren. Het maakproces in creatie inspireert en verbindt. Daarnaast zorgt deze werkwijze voor een goed resultaat!
We bieden verschillende trainingen aan om medewerkers uit het culturele veld te faciliteren in het samenwerken aan kwaliteit. Klik hier voor ons aanbod.

Basisinformatie

stap 1 van 2

* verplicht invullen

terug

Toelichting

stap 2 van 2

Je bijdrage is aangemeld

Je ontvangt zo snel mogelijk bericht op
voorbeeld@voorbeeld.nl

Helaas, er ging iets mis!

Controleer het formulier op fouten.
Mocht dit probleem zich blijven voordoen, neem dan contact op met educatie@dedomijnen.nl

sluit dit venster