Home
sluiten

Dag van de cultuureducatie 2017

29 september 2017

Op vrijdag 29 september organiseert het Platform Cultuureducatie Limburg (PCL) in opdracht van Provincie Limburg de eerste Dag van de Cultuureducatie in Limburg.

Graag nodigt het PCL u uit voor deze dag waarin u kennis kunt opdoen en inspiratie krijgt aangereikt over cultuureducatie in het primair onderwijs in Limburg en de landelijke ontwikkelingen t.a.v. cultuureducatie. De Dag van de Cultuureducatie vindt plaats op vrijdag 29 september. Vanaf 13.30 uur ontvangen wij u graag in Theaterhotel de Oranjerie, het adres is Kloosterwandplein 12-16, 6041 JA in Roermond. Het programma begint om 14.15 uur en zal duren tot 18.00 uur.

Programma Dag van de Cultuureducatie
Om 14.15 uur begint het programma en wordt u welkom geheten door Gedeputeerde Onderwijs Hans Teunissen. Aansluitend start de keynote van Edwin van Meerkerk, universitair hoofddocent aan de Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit Nijmegen en gespecialiseerd in onderzoek naar kunstonderwijs en cultuurbeleid, over de waarde van cultuureducatie in het primair onderwijs. Na de keynote zijn er verschillende workshops en meet-ups waar u een keuze uit kan maken, om 17.30 uur sluiten we de eerste dag van de Cultuureducatie in Limburg af met een borrel.