Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Wegwijs naar werk: Werken in Duitsland

dinsdag 11 mei 2021 14.00 uur

verplaatst naar een later moment in het jaar

Met de personen die zich reeds hebben aangemeld wordt contact opgenomen en volgt een 1 op 1 gesprek met een van de partners.

Service Grensoverschrijdende Arbeid (SGA) Workshops “Werken in Duitsland”.

Woon jij in Zuid-Limburg en ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je meer weten over jouw kansen op de Duitse arbeidsmarkt? Bezoek dan deze sessie die vanwege coronamaatregelen online zal plaatsvinden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus twijfel niet en geef je snel op. Miek Cremers van het UWV verzorgt de workshop.

De andere partner die middag is GrensInfoPunt, zij beschikt over alle informatie betreffende werken, wonen en studeren in België, Duitsland en Nederland. Dinsdag 11 mei ligt de focus op werken in Duitsland.
GrensInfoPunt informeert je over de thema´s werken in het buurland als werknemer of zelfstandige, wonen in het buurland en studeren in het buurland. Heike Xhonneux zal deze workshop verzorgen.

De insteek van de workshops is om werkgevers en werknemers inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn in de grensregio.

Kortom: Er is weer veel informatie te halen en de kans bestaat dat de laatste twijfels die er zijn om te gaan werken in Duitsland weggenomen kunnen worden. Er is veel informatie te verkrijgen als grenswerker in deze coronatijd.

Ben je dus op zoek naar een andere baan …..

Meld je aan door een berichtje te sturen naar educatie@dedomijnen.nl ovv WnW 11 mei. De dag van te voren ontvang je de link naar de onlinesessie.

 

             


Entree: verplaatst

aan het zoeken...