Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Wegwijs naar werk 9 maart (online)

dinsdag 09 maart 2021 10.00 - 12.00 uur

Ervaringen uitwisselen, luisteren naar gastsprekers, vragen stellen, netwerken, brengen wat je wilt en halen wat je nodig hebt.

Leren aanpassen aan omstandigheden en regie nemen. Daar staat het gedachtegoed van Burgerkracht voor in relatie tot Positieve gezondheid.

Inhoud workshop
Na een korte kennismaking en uitleg over spelregels, veiligheid en privacy krijg je een korte uitleg
over wat Positieve Gezondheid inhoudt door Ingrid Smith en Angely Beekman van Burgerkracht Limburg. Je gaat een eerste keer aan de slag met “het spinnenweb”.
In kleine (online) groepjes ga je met andere deelnemers in gesprek aan de hand van een opdracht.
De workshop wordt in gezamenlijkheid afgerond en de mogelijkheid is er om tips en ideeën met
elkaar uit te wisselen.”

Gezondheid als het vermogen om te gaan met de uitdagingen in het leven. Naast ziekte en het verlies van een dierbare behoort het verwerken van baanverlies en daarbij de zoektocht naar een nieuwe leuke baan tot de situaties in het leven die zwaar (kunnen) drukken op de gezondheid van iemand.

Tijdens onze Wegwijs naar Werk bijeenkomst van 9 maart kun je deelnemen aan de workshop. Tijdstip is tussen 10.00 – 12.00 uur. We zijn rond 9.45 uur online.

Stuur je een berichtje naar educatie@dedomijnen.nl ovv wegwijs naar werk 9 maart als je wilt deelnemen? Dan houden wij je verder op de hoogte via e-mail.

 

Werk zoeken doe je samen – kom naar de Wegwijs naar werk Sittard-Geleen of schrijf je tijdens deze coronaperiode in voor de online sessies! Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is van harte welkom. Tijdens deze maandelijkse gratis bijeenkomst heb je de kans om andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie. Ook krijg je regelmatig praktische tips van een deskundige: bij elke editie is er een andere gastspreker aanwezig, die kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan.


Entree: niet reserveerbaar

aan het zoeken...