Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Ons educatie aanbod

De Domijnen brengt ‘Een leven lang leren’ in de praktijk door iedereen van jongs af aan mogelijkheden te bieden om actief bezig te zijn met kunst en cultuur. Het aanbod van educatie is divers en breed, voor jong en oud, voor als u al veel geleerd heeft of juist heel weinig en voor verschillende doelgroepen: voor particulieren en voor het onderwijs.

Basiseducatie

Bij dit aanbod ligt het accent op het bestrijden van laaggeletterdheid en digitale kennis op te frissen of te versterken om zo de participatie in de samenleving van groepen die extra ondersteuning nodig hebben, te bevorderen. Wilt u uw computervaardigheden verbeteren of zoekt u ondersteuning bij uw zoektocht naar werk? Volg dan een van de cursussen

Klik&Tik Digisterker Digitale sollicitatietraining

Of kom naar onze netwerkbijeenkomsten Wegwijs naar Werk. Zo kunt u zelf van alles doen om uw kansen te vergroten en participatie te bevorderen. Door te leren staat u sterker in het leven.
U zult beter functioneren thuis, in de samenleving, op uw werk of in een opleiding.

 

 

aanbod Basiseducatie

Cursussen en workshops

Kom ook in uw vrije tijd genieten van cultuur door een cursus of workshop te volgen. Hiermee ontwikkelt en verdiept u uw creativiteit en interesses. Bovendien hebben deze activiteiten een zeer laagdrempelig karakter doordat ze kort en heel betaalbaar zijn.

Wilt u weten aan welke cursus of workshop u kunt deelnemen? Neem dan een kijkje bij ons volledige cursusaanbod.

aanbod Cursussen en workshops

Museumeducatie

Voor het onderwijs organiseren wij diverse educatieve projecten bij de wisseltentoonstellingen van Historie & Archeologie en Hedendaagse Kunst. Sommige projecten zijn permanent beschikbaar, andere voor een bepaalde periode. Wij zoeken altijd aansluiting bij de belevingswereld van kinderen. Ook organiseren wij rondleidingen voor volwassenen, zelf met de conservator.

aanbod Museumeducatie

Voor scholen

Maatwerk biedt (bijna grenzeloze) mogelijkheden. Van een eenmalige workshop voor een groep tot een culturele week met afsluitend evenement voor de hele school. Bij De Domijnen kan alles; als cultuureducatie en kunstparticipatie maar waarde toevoegen aan de leeromgeving van het kind.

aanbod Voor scholen
aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.