Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Kènjervastelaovesposter 2020

publicatiedatum:
vrijdag 31 januari

Ruim 500 carnavalsposters gemaakt door kinderen van 13 basisscholen

Voor de 8ste keer op rij kregen groep 7 en 8 van basisscholen in de regio de kans om deel te nemen aan het project Kènjervastelaovesposter 2020. Meer dan 500 kinderen gingen aan de slag!

De Domijnen verzorgt dit project in samenwerking met kunstenares Marij Heijligers. Marij bezoekt de deelnemende scholen om vervolgens een creatieve les te geven rondom het ontwerpen van een Kènjervastelaovesposter.

De klassen selecteerden zelf de drie beste posters die mogen meedoen in de race voor de hoofdprijs: de winnende poster zal afgedrukt en verspreid worden in onze regio. Er zijn 69 fantastische posters binnengekomen die te bezichtigen zijn in de Kènjervastelaovesposter expositie in de hal van Hogeschool Zuyd te Ligne. De winnaar van de Kènjervastelaovesposter 2020 wordt op vrijdag 6 februari bekend gemaakt door de jury. Deze expositie is te bezoeken vanaf vrijdag 6 februari tot en met 25 februari 2020.

Op de winnende school wordt vrijdag 14 februari een feestje gevierd met o.a. delegaties van diverse carnavalsverenigingen en wethouder Jos Bessems.

De posters kunnen vanaf maandag 17 februari kosteloos worden opgehaald bij onder meer de Bibliotheken/Leeswinkels van De Domijnen.

De deelnemende scholen zijn: BS Sterrenrijk, BS Leyenbroek, Xaverius, OBS de Wissel, BS de Leeuwerik, SBO het Mozaiek, BS de Lemborgh, OBS de Blinker, BS Munstergeleen, BS Aan de Meule, OBS de Duizendpoot, BS de Hoefer en BS Overhoven.

eerdere berichten
aan het zoeken...